Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megcsaltalak

Megcsaltak? Te csaltál meg valakit? Küldj E-mailt a megcsaltalak@gmail.com címre és vigasztalódj, vagy nyerj feloldozást!

Utolsó kommentek

Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.

Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.

Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy egy targoncá volt, hanem egy soron dolgozó csaj, akivel az előző héten a büfében, sorban állás közben és után jól eldumáltam. (Magam elé engedtem, mert olyan formás feneke volt, hogy muszáj voltam ilyen olcsó trükköt alkalmazni, hogy megnézhessem. Amikor kimentem ugyanakkor ment ő is, az ajtóban udvariasan előre engedtem, amit megköszönt, majd beszélgetni kezdtünk. Mint kiderült tudja, hogy hol vagyok, csak azt nem, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ha ideje engedi jöjjön hátra benézni. Semmi célom nem volt vele, általában mindenkinek ezt mondom, ha a laborunk érdekli.) Mit ad isten ez a csaj most hátrajött. Valami karbantartás volt a soron, és ráért.

Körbevezettem a laborban, magyaráztam neki pár dolgot; mit csinálunk, mivel foglalatoskodunk, stb. majd leültünk a zajszigetelt szobában. Eleinte céges dolgokról beszéltünk, aztán magánéletiről. Akkor tudtam meg, hogy 34 éves, és van egy 17 éves lánya. Aztán jött a ”kérdezhetsz bármit, mindenre válaszolok” féle műsor. Ha valaki ilyet mond, én igyekszem egyből megcáfolni, és a határokat feszegetni, hogy bebizonyítsam, tudok olyat kérdezni amire nem akar majd válaszolni. De tévedtem. Beszéltünk szopásról, nyalásról, mindenről. Megtudtam még azt is, hogy képtelen a hüvelyi orgazmusra. Aztán finomítottam, mégse tartson bunkónak. Így kiderült az is, hogy a férjével 12 éve vannak együtt, de csak óvszerben szexelnek, a kislánya az egyetlen egy olyan alkalommal fogant meg amikor nem védekezett (az még valami másik pasitól). De azóta már szed gyógyszert, de az óvszer azóta is része a mindennapoknak.

Aztán ráterelte a szót a melleire, amire el kezdte mondani, hogy lógnak. Csak jelzem C kosaras melltartót hord, tehát nem kis cicikről van szó. Mégis vitatkoztunk egy sort a dolgon, bár már nem emlékszem teljesen tisztán mi is volt, meg hosszú is lenne leírni. Szó szót követett, a végén levette a fölsőjét. Megmuatatta magát melltartóban.

Közöltem vele, hogy melltartóban azt, hogy lóg-e vagy sem nem lehet megmondani, így meglepetésemre lekerült a melltartó is. Nekem sem kell több, egyből rácuppantam, hisz ha egy nő csak úgy leveszi elöttem a melltartóját az valószínűleg nem piskótareceptekért jött. Elkezdtem csókolgatni. Ez annyira jól esett neki, mintha még életében nem csókolgatták volna a mellbimbóit. Vettem hát a bátorságot és belenyúltam a nadrágba, pontosabban a bugyijába. Jótt a ”Jaj! Ne!” sóhaly, és a kezemhez való - nem túl határozott - nyúkálás. Tanúlt ember vagyok én, ismerem az ilyen dolgokat. Még egy nyúkálást hárított, majd hagyta megpihenni az ujjamat. Aztán kikötött az asztalon, levettem a nadrágot a bugyival együtt, és szépen elkezdtem nyalogatni. Hatalmasakat sóhajtozott, és fújtatott, majd óriásit nyögött miközben elélvezett. Van olyan, hogy annyira érdekesen és izgatóan tud elélvezni egy csaj, hogy öröm nézni. Ez tipikusan ilyen volt. Annyira tetszett, hogy megint elkezdtem őt nyalni és ujjazni egyszerre. Teljesen vége volt. A második orgazmusa láthatóan sokkal jobbra sikerült.

Annyira felizgatott, hogy a szokásos három elélvezésig tartó nyalásomat kettőnél feladtam. (Pedig kellemes puncija volt. Az ajkak teljesen borotváltak, felül meg csak bikinivonalban kiigazított.) Egyszerűen annyira felizgatott a dolog, hogy be kellett raknom. Finoman csúsztam bele, egyre beljebb és beljebb jutva. Nagyon kellemes érzés volt mindkettönknek. Már teljesen benne voltam, mikor eszébe jutott, hogy nincs rajtam óvszer. Megálltam, majd egy pár másodpercig hezitált. Nézett a szembembe, majd úgy döntött, nem érdekli, nem kell óvszer. De megkért, hogy majd vegyem ki, mikor élvezek.

Újfent nekikezdtem, majd megint megálltunk. Felmásztam az asztalra, lefeküdtem. Rám mászott. Egy ideig lassan nyomtuk, mert láttam rajta, hogy bejön neki. Főleg mert közben elkezdtem csókolgatni a mellbimóit. Aztán szépen elkezdtem begyorsulni, egyre gyorsabban és gyorsabban löktem. Néha éreztem ahogy megfeszül. Volt, hogy úgy éreztem elélvezett volna, de mégsem. Nem tudom megmagyarázni hogyan de látszott, és érződött rajta, hogy igenis el tudna ő élvezni, de annyira akar, hogy elgörcsöli. Aztán már mikor nagyon heves voltam, éreztem, hogy hamarosan élvezni fogok. Nem akartam bunkó lenni, így szóltam neki. Akkor is épp kezdett megint megfeszülni, de a válaszból már mindent érenzi lehetett annyit birt kinyögni, hogy ”Ne hagyd abba!”.

Az egyik kezemmet - amivel addig az akkorra már jól megkeményedett mellét fogtam - áttettem a fenekére, a másikkal pedig közben hátúlról finoman beletúrtam a hajába, magamhoz húztam, és a nyakát kezdtem csókolni. Aztán jött egy pont amikor már éreztem, hogy nincs vissza út. Egy ideig még próbáltam magam visszatartani. Éreztem, hogy megdagad a farkam, meg azt is, ahogy beszűkül a puncija. Óriásit nyögött. Szabályosan felsikított, és elkezdett remegni, mint a kocsonya, közben kapkodta a levegőt. Én meg egy irgalmatlan nagyot élveztem belé. Ráadásul valami iszonyat jót! Nem tudom leírni azt az élményt. Ő is vagy fél percig remegett rajtam. Teljesen elalélt. Meg sem bírtunk szólalni. Aztán amikor meg bírt, akkor csak két szóra szűkült a szókincse. Csak Jézust és Istent tudta emlegetni. Szerényen közöltem vele, hogy azt mondta nem képes a hüvelyi orgazmusra. De erre sem tudott válaszolni. Nem gyengén voltam büszke magamra. Volt egy jó tíz perc mire eljutottunk odáig, hogy kikerültem belőle.

Azon kezdett viccelődni ahogy csurog ki belőle az anyag. Percekig törölgettük magunkat, miközben elejtett egy mondatot, amire igencsak felkaptam a fejem. Szó szerint nem tudom visszaidézni, de az volt a lényege, hogy hallotta, hogy jó vagyok, de nem gondolta volna, hogy ennyire. Amikor öltöztünk nem bírtam a kiváncsiságommal és rákérdeztem erre a mondatára. Kiderült, hogy a feleségem eldicsekedett, hogy milyen vagyok az ágyban. Hallotta hírét a nyalási tehetségemnek, meg hogy egymás után három orgazmust szokam lefetyelni. Meg egyebeket. (Olyat is amit nem is tudok magamról, meg amit szerintem nem a feleségem mondott - inkább ilyen hozzátett dolog).

Aztán még pihenésképpen dumáltunk párat, kielemeztük a friss élményeket. Azt mondta már nem is emlékezett rá, milyen érdekes és fantasztikus érzés amikor gumi nélkül szeretkezik valakivel, azt meg le se tudja írni milyen volt amikor beleélveztem. A hüvelyi orgazmusától meg rendesen könnybe lábadt a szeme. Fél 6 volt mikor kiengedtem. Állatira büszke voltam magamra. A csaj azóta mosolyog rám, ha lát. Beszélni nem beszélgettünk azóta, pedig már több mint fél év telt el. Csak mosolyog. De ez így is van jól. Nem kell ezt folytatni.

Üdv

B.

 

Címkék: szex hűtlenség szerelem megcsalás félrelépés lánycsal

44 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megcsaltalak.blog.hu/api/trackback/id/tr321307055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babraba 2009.08.13. 14:20:30

most ez egy pornóoldallá vedlett át???
és kedves B. az a nő, amelyik 34 éves koráig nem volt képes a hüvelyi orgazmusra, valószínüleg most sem volt képes, csak eljátszotta, mert kurvára erősködhettél, hogy majd te jól megmutatod... Persze, ha megtörtént egyáltalán, nem pedig az éjszakai magömlésedet okozó álmodról mesélgettél itten nekünk :D

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.08.13. 14:20:36

"Jótt a ”Jaj! Ne!” sóhaly, és a kezemhez való - nem túl határozott - nyúkálás. Tanúlt ember vagyok én, ismerem az ilyen dolgokat." ez a csúcs rész benne és igen ez nincsen túl spilázva, de én például nem szeretném ha az uram kibeszélne.

babraba 2009.08.13. 14:21:18

ja és nem hiszem, hogy tanult vagy, mert akkor tanult lennél, nem pedig tanúlt... a vegyipari technikus még nem felsőfok, barátom :)

babraba 2009.08.13. 14:22:03

@zsanett- a élet van és szoci fan: iggen... a nyúkálás és a tanúlt a tuti :DDD

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.08.13. 14:27:41

@babraba: ez annyira kirivó volt, hogy nem lehetett nem észre venni, de szerintem a szerző is direkt vétett, nemcsak hejesírási hibát.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.08.13. 19:06:08

kellemes szexnovella. Valósághoz feltehetően kevés köze van. Inkább hasonlít azokra a makktárs sztorikra, ahol pont a kedves kuncsaftnak sikerül orgazmusig juttatnia a szolgáltatót. Lol :)

FanaF1 2009.08.13. 19:16:50

Az irigység nagy úr. Vagy inkább szkeptikus vagy? Lehet, hogy túl hiszékeny vagyok, és maradi; de 1) a történet igaz lehet, vagy egy jó íróval állunk szemben, izgató volt a történet 2) ha jól értelmeztem, az illető megcsalta a feleségét- Hát, ejnye! Nem lennék a feleséged, hiába csinálod jól.

Frank99 2009.08.13. 19:27:05

sztem pár sör után egy jól kitalált mese...
de tényleg jó, úgyhogy megyek és lefetyelek egyet....

:-))))

Libidó 2009.08.13. 19:30:35

"Tanúlt ember vagyok én" - oké, csak a helyesírásnál nem figyeltél...

Bit Rot 2009.08.13. 20:12:14

Jó a sztori, de oda lehetne írni a forrást, hogy melyik női magazinból van!

Romana? Julia?

SteveJobs · http://16bit.blog.hu 2009.08.13. 20:19:55

De most komolyan. Ez miért van Index főoldalon. Ekkora gecinagy liberalizmus azért ne legyen.. könyörgöm, gyerekek is olvassák az indexet. Nem vagyok se prűd se akármi más, de ez nem szimpla erotikus írás amire elég egy 18+ felirat..

átlátó 2009.08.13. 20:25:01

Romana, Tiffani, Júlia...szinte látom a lenyugvó Napot, ahogy alábukik a horizonton. :)
Aki meg úgy kezdi, hogy én nem vagyok prűd, az prűd. Vita nélkül.

Zsolti.DNS 2009.08.13. 20:27:22

nekem bejött...


Szerintem rakd meg újra!

De ,most hátulról pajszerold meg.

Aztán írd le milyen volt.

Santer 2009.08.13. 20:48:59

Teljesen rendben van a sztori és hitelesnek is tűnik.

Sokunknak van hasonlója, és néha az élmény olyan powerful, hogy azonnal le kívánkozik íródni.

Kár ezeken fanyalogni, az élet nemcsak gyertyafényes vacsorákból meg édes sms-ekből áll, hanem bizony koppig beleverős beleélvezős baszásokból is.

Néha:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.13. 20:54:34

1. indulásképp nem rossz történet, ha gyakrabban írsz tuti belejössz.
2. mosdatlan, pláne sokórás munkahelyi puncit nem nyalunk.
3. kvázi ismeretlen nőknél azért eleinte érdemes óvszerezni, sosem tudhatod, a feleséged sem örül a hazacipelt potya hüvelygombának. később ha minden jónak (tisztának) látszik elhagyható.
4. bizonyos kor fölött nehéz igazán elsőnek lenni valamiben, érdemes csipetnyi szkepticizmust hordani a farzsebben, hüvelyi orgazmus amúgy is szőrmentén kezelendő, sokszor észre sem venni, hogy súrlódik a pecek ide-oda ....

vénkujon 2009.08.13. 21:15:15

@úriparaszt:
"2. mosdatlan, pláne sokórás munkahelyi puncit nem nyalunk."
...nefürgyéleee":)) dehogynyem.

beleszolok 2009.08.13. 21:46:57

És a távolban felsír egy gyerek...

WildBear 2009.08.13. 21:49:29

Ha nem akarta hogy belé élvezz, miért nem raktad át análba..?

WildBear 2009.08.13. 21:59:30

Az a necces még, hogy ha fogamzásgátlót szed, miért húz a férje óvszert..?
Ha meg óvszerrel szexelnek, miért szed fog. gátlót ?

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.08.13. 22:11:49

kamu-kamu-kamu

a nyolcvanas években unatkozó sorkatonák írak ilyen olvasói leveleket az ifjúsági magazin "olvasó kérdez" rovatába.

le is veszem ezt az oldalt a blog-ajánlómról.

szivárvány és szarhalom 2009.08.13. 22:18:27

@WildBear: "Az a necces még, hogy ha fogamzásgátlót szed, miért húz a férje óvszert..?"

Biztos HIV+ a csaj.

Balance Of Power 2009.08.14. 08:48:22

@úriparaszt: Miert ne zuhanyozhatott volna le a csaj elotte? Hiszen valoszinuleg sejtette, hogy valami lesz, ha ellatogat a laborba.
De a tortenet valoban jo, igaz, kicsit tul van reszletezve - picit dicsekvo a hangnem, amitol nem feltetlenul lesz szimpatikus a posztolo, bar valszeg nem is akar az lenni.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.14. 10:02:32

@Balance Of Power: .....ha oly nagyon készült, akkor óvszert is vitt volna ;-)

ged 2009.08.14. 10:24:13

igazi férfiembőr nem egyszer tölti meg a galambocskát...

Balance Of Power 2009.08.14. 10:34:00

@úriparaszt: "Valami" lesz, annak nem feltetlenul kell dugasnak lennie...

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.14. 10:56:01

@Balance Of Power: persze, igazad van, viszont nekem túl steril, mondhat 'laborszagú' ;-) a történet, az én tapasztalataim szerint nem túl életszerű. ez persze épp csak annyit jelent, amennyit írtam, hisz nem vagyunk egyformák, miért ne lehetne épp ilyen eset is :-D
az életben számomra legfőképp az a vonzó, hogy változatos, színes, más pedig a stabilitásra, kiszámíthatóságra esküszik.
én azért a továbbiakban se kóstolnék bele szívesen gyanús punciba, volt már rá alkalom, megbántam :-))

Madpapa 2009.08.14. 12:41:47

Szóval hüvelyi orgazmusra képtelen hölgyek figyelem! Ime itt a megmentő, aki röpke néhány órás beszélgetés után életetek legnagyobb orgazmusához juttat.
Gyanús ez a fecsegő feleség dolog.
Szóval akkor te már egy urbán legenda vagy. Csak nagyobb körben ki be tudódjon mert kilincselnek majd nálad.
Maga a történet jól van megírva, bár azért ennél láttam már jobbat is.
Kamu amúgy.

Zsolti.DNS 2009.08.14. 12:58:40

Most mi olyan hihetetlen azon,hogy valaki szétkúr egy nőt a munkahelyén?

én nem tudom , de tök olyan érzésem van a kommentek alapján,mintha itt minden pasi

csak akkor baszott volna meg egy jó csajt életében,ha azért fizetett.

vagy hogy csak beteszem-kiveszem elmentem,jó éjt kúrás lenne


Nekem is volt hasonló kalandom, kétszer is.

És hasonlóan jó sztorit tudnék belőle írni.

tulajdonképpen minden kúrásról lehet írni egy kisebb regényt,ha a részleteket kiemeled.

mert le lehet úgy is írni: utánamjött,benyaltam neki,rámült,széttosztam és gutten tág.


Igen is vannak munkahyeli viszonyok olykor-olykor nem olyan nagy sztori ez.

A baráti körömben szinte minden pasi levarta valamelyik kolléganőjét már az életben.

Ami pedig a hüvelyi orgazmust illeti.

Lehet a csaj tényleg elég béna pasikkal volt eddig (ez a "beteszem-kiveszem elmentem,jó éjt" ) és nem sikerült neki.

Az én párom is nehezen tud elmenni és néha elég sokáig tart hogy összejöjjön ,de kitartás és lelkesedés kérdése az egész.

Szóval ha esetleg kamu a sztori .
én akkor is köszönöm , mert izgalmas , jó kis szexvizió.

Ha meg igaz ,akkor hajrá, csak így tovább.

a kis 12 éves szűz kommentelők ,meg olvassanak a sorok között,hogyan is kell rendesen megbaszni egy nőt.

akár kamu akár nem.

Köszönöm a szót, tipli

:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.14. 13:04:54

@csumidálom a kakilótokat: ha te úgy általában "rendesen megbaszol egy nőt", akkor én inkább maradok 12 éves kis szűz kommentelő :-/

Zsolti.DNS 2009.08.14. 13:06:44

már elnézést, de itt most nem szerelemről volt szó , hanem egy hatalmas dugásról.


de hívhatjuk szeretkezésnek is,a lényegen nem változtat...

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.14. 13:16:37

@csumidálom a kakilótokat: konkrétan arra gondoltam, hogy ezek nem szinonimái egymásnak. dugás, baszás, kúrás, szeretkezés az én szememben más-más kúltúrkörben, mást jelentenek.
az én rovásírásom szerint ebben a történetben nagyot dugnak. nem a helyszín és a szereplők miatt műanyagszagú, hanem az egész történet olyan söröskorsó ihletésű. lehet csak a fogalmazás miatt.
más téma a "rendesen megbaszni egy nőt" -mint olyan- szerintem bántó, igaz alig múltam 12 éves, lehet csak ennyi a baj.
kérdezd meg a párod szerinte ti mit csináltok amikor együtt vagytok :-)

Zsolti.DNS 2009.08.14. 13:35:02

Úriparaszt :)

Én a párommal szeretkezek,mivel évek óta szeretem és feleségül fogom venni (eddig stimmel a sztorid).

De!

Ha én éppen szingli vagyok,vagy szabadon csajozhatnék (mert belefér) és bejön hozzám a "laborba" egy tyúk és két perc múlva szopásról beszélget,majd utána a mellét mutogatja és felkínálja szopásra.

Na apukám,én azt a nőt megdugom,megbaszom,széthágom stb... Mert AZT AKARJA!

Érzékeled a kettő között a difit kispofám?

És elnézést kérek minden Hölgytől , de szerintem ők is belátják,hogy ez a nőci azt akarta,hogy rendesen kormolják ki a nunusát.

:) ha tévedtem elnézést , de akkor is így gondolom.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.08.14. 14:11:04

@csumidálom a kakilótokat: látom nem tudom áttolni a lényeget,pedig igyekeztem többféleképp megvilágítani :)

ismét kettébontva: szóhasználat, ez volt az egyik kifogásom. amit írsz (írok, írnak) sokféle ember olvassa, szvsz senki nem ismer sem téged, sem engem, így néha nehéz elképzelni mit akarsz pontosan, mit akarsz közölni, ezért előfordul hogy bántja az olvasó szemét. az enyémet konkréten a baszás/kúrás/hágás triumvirátus zavarja de ez az én problémám.

másik témakör a "rendesen megbaszni egy nőt" lehetetlensége. kb olyan dolgot írsz ezzel, mint egy egyetemes pörkölt recept megtámadhatatlansága.
ebből a post-ból senki nem tudja/tanulja meg (még a sorok közül sem) hogyan kell ezt megtenni. ha mégis, akkor eléggé futószalagról szalasztott 'nőkkel' találkozott, mert eddig ahány nővel eljutottam az 'ágyig' annyiféle volt. sokszínűek és változatosak. igaz jó ideje nem nyitottam csak úgy 'laborajtót' senkinek, válogatós lettem, nekem kicsit kevés ha c kosaras melltartót hord és olyan nedves a puncija hogy lecsúszik a bugyija tüszentés közben...lehet régivágású vagyok és némiképp kilógok a sorból de nekem bizony az is kell, hogy tudjam kivel bújok ágyba.

de nem vagyunk egyformák :-)

babraba 2009.08.14. 14:12:27

@csumidálom a kakilótokat: még szerencse, hogy téged valszeg simán hagynak a piácsába a nők... ráadásul úriparaszttal egyetértve a sztori a kispöcs fantáziájában született, nem a valóságban.. illetve bocs, inkább egy D kategóriás pornófilm történetét osztotta meg, amit Kovit rendezett... :)

Madpapa 2009.08.14. 15:53:03

@csumidálom a kakilótokat: Érdekes. Tehát te csak a pároddal mindig szeretkezel. Sosincs olyan, hogy indulatból egymásnak estek és dugtok egy jót, mondjuk? Ez nyilván nem férhet bele, mert hát ő a szíved választottja akivel csak szeretkezni lehet, hiszen ő mégsem egy olyan nő. De ha lerendezed 5 perc alatt az szeretkezés?
Amit ki akarok hozni én is, az az, hogy fogalomzavarban szenvedsz.

jazmin90 2009.08.14. 18:01:49

Jónak jó a sztori, csak kár hogy kamu volt...azért ne legyen ekkora arca a levélírónak:), nem mennek ilyen könnyen a dolgok:), ha eddig nem volt hüvelyi orgazmus, ezután sem lesz:)), és a nyögés nem egyenlő az orgazmussal:)

babsz 2009.08.18. 17:45:47

@csumidálom a kakilótokat: neked már a nicked mindent elárul (pl mennyit tudsz a nőkről), szerintem menj, és írd meg a föcidogát.. aztán várj 15-20 évet, hátha már nem a "nunust" akarod "kikormolni". Tiszta röhej, hogy mindig akad egy-két 80-as iq-jú, nulla műveltségű 14 éves, aki a leghangosabban osztja az észt a másik nemről. Röhejes vagy...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.08.22. 12:55:56

cinizmus on

bocsánat, de ezt muszály...

lyally!!!!

lyöllyön bellyebb!!!!

lyászlyákóhalma!!!!

áprij lalyos!!!!

komojan mondom, ezektől hüjét kapok!!!!

megfelythetetlen relytéj, hogy miért keverik állandóan a j-t a ly-vel. miért tesznek mindenhowá felkijáltójelet (ez a másik poszt vicsorgása). miért nem tudnak vesszőt tenni a barokk körmondatogba. miért nincs mondattördelés. miért, ó miért nem tudnak nagybetűvel mondatot kezdeni (muhahaha, én pofázok?)!!!

a hejesírás nem mindig kielytés alaplyán értendő!!!!

soxor csak írásban lyelöllyük a külömpséget!!!!

cinizmus off.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.08.22. 13:01:42

a posztírónak elárulom, hogy a csajnak most sem hüvelyi orgazmusa volt. a nők nagyon kevés része tud hüvelyben elélvezni, kb, mintha egy férfinek a heréjén keresztül kéne elélveznie. a hüvelyben nagyon kevés az érzőideg, a csiklótól eltérően.

a posztírónak gratulálok az egójához, azzal nincs semmi problémája, és őszintén sajnálom a feleségét. remélem, egyszer rájön, és kirúgja a férjét, mielőtt az hazavisz neki egy ótvaros kis nemi betegséget valamelyik kolleginától.

. kirill . 2009.09.19. 12:28:36

Jaj, ez nagyon béna volt! :D
Én nem akarom ilyen bő lére ereszteni, de én annyira jó vagyok az ágyban, hogy egyből meg is szülnek a nők szeksz után. :D
LOL.
süti beállítások módosítása