Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megcsaltalak

Megcsaltak? Te csaltál meg valakit? Küldj E-mailt a megcsaltalak@gmail.com címre és vigasztalódj, vagy nyerj feloldozást!

Utolsó kommentek


Helló mindenkinek!

A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem figyelmes,rákattintottam és egy külföldi pornósztár oldala volt.

Ez még nem is olyan nagy baj,mindenki nézeget egy-két ilyen oldalt!Én is Ám néhány nap múlva más betűnél megismétlődött a dolog.Dühömben az összes betűt átnéztem,és mit ne mondjak 23 ilyen szex-oldal lett a végeredmény,sőt továbbmegyek,a "p" betűnél a "prosti" címszó is szerepelt!Ezek már magyar nők voltak.

Mit tegyek?Lehet,hogy unatkozik mellettem?Változatosságra vágyik?Miért kell neki egyből több mint 20 ilyen oldal?

Nekem csak ő volt eddig az életemben,és a szeretkezések is MINDIG kielégítőek voltak.
Igaz,általában ugyanaz a koreográfia.De én más pasikhoz nem tudok viszonyítani.Kérdezzek rá kerek-perec,hogy miért is izgatják ezek a nők jobban,mint én?

Címkék: szex hűtlenség szerelem megcsalás félrelépés férficsal

181 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megcsaltalak.blog.hu/api/trackback/id/tr191200383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borisz 2009.06.29. 13:02:14

...meg eleve a kiverésre, mint megcsalásra gondolni, hááát, ez elég béna dolog.

Joe Hallenbeck 2009.06.29. 13:02:33

@DaveSlim: meg a többiek.Eszetekbe sem jut hogy esetleg léteznek olyan emberek akiknek nem központi helyet foglal el a szex az életében?Lehet hogy valakinek nem olyan fontos a változatosság sőt maga a szex sem.Én is sok éve élek együtt a párommal és mindkettőnknek a másik volt az első.Egyikünk sem az ágy virtuóza, de mégis jól megvagyunk, szeretjük egymást, szinte mindenben egyet értünk és majdnem tökéletesnek érzem a kapcsolazunkat.Pedig a szex terén igen csak el vagyunk maradva a mai nagy átlaghoz viszonyítva (mind mennyiségben, mind minsőségben), sosem éreztem azt a nemtudom milyen hűdenagy kelégülést mint amiről sokan beszélnek, de valahogy nem is nagyon hiányzik.Valahogy fontosabb a stabil békés kapcsolat megéte.Lehet azért mert egyikünk sem tapasztalt előtte mást és nekünk ez a normális.Szóval ne csak magadból indulj ki, minden ember más és más és mások az igények is.
Nekem pl. a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy úgy fogadjon el ahogy vagyok, minden gördülékenyen menjen (utálom a veszekedést, feszültséget) és hogy megbízzunk egymásban.A szex az valahol ezek után helyezkedik el, sokad rangú dolog.
Blogírónak: a férfi ilyen, minden férfi vágyik új nő után ezt elfolytani nem lehet, azon viszont már lehet uralkodni hogy el is megy a másik nővel vagy nem.Aki azt mondja nem bír magán uralkodni az egyszerüen lelkileg gyenge, csak akaraterő kérdése.

Tarkin kormányzó 2009.06.29. 13:06:01

monkesz,

asszem beüt a vidám, kiegyensúlyozott életedbe egyszer csak a nagy krach!
"úgy fogadjon el ahogy vagyok" vagyis dagadt vagy.

2009.06.29. 13:13:51

Na, ezért kell mindenkinek külön felhasználói név.
Egyébként meg gusztustalan dolog nyomozni a párod után, s a hűség meg a vakság nem ugyanaz az állapot. Van még mit tanulnod a férfiakról, asszem. :--)

◄ViZion 2009.06.29. 13:14:34

Attól, hogy nem éhes az étlapot még nézegetheti...
Magyarán megnézi a rántotthúst, pörköltet, francia krémest -
És utána otthon megeszi a spenótot. :)

Kamaron 2009.06.29. 13:15:23

Van egy ötletem!

Basszunk az egészre:D

Anhel 2009.06.29. 13:19:25

Mondjuk nem megtiporni és lehülyepicsázni kéne, bár kétségtelen, hogy vicces kicsit az aggodalom. Meg hol is van itt a megcsalás?
Egyrészről azt hiszem, a posztíró pasija nem név szerint keresgélhet pornós lányokat (vagy ha igen, zseniálisan kiismerheti magát a nemzetközi pornó piacán) , meg hát kézenfekvő, hogy a Google felkínálja azokat a neveket - de hát ezt ő nem tudta, oké. De azért józan ésszel belátva, mennyivel egyszerűbb egy konkrét oldalon belül mazsolázni témakörök, szereplők, koreográfiák, stb. szerint mint külön-külön keresgélni...

monkesz:
"Lehet hogy valakinek nem olyan fontos a változatosság sőt maga a szex sem.Én is sok éve élek együtt a párommal és mindkettőnknek a másik volt az első.Egyikünk sem az ágy virtuóza, de mégis jól megvagyunk, szeretjük egymást, szinte mindenben egyet értünk és majdnem tökéletesnek érzem a kapcsolazunkat"

Hát hogy ezt így is fogod érezni még x ideig, arra azért ne vegyél mérget. Jön a nagyfarkú istencsapása olyan lovon, aminek nem tudsz majd ellenállni, hidd el. És az a jobbik eset, mert lehet, mindez előbb történik meg a pároddal.

2009.06.29. 13:20:24

@trixilw: "Azért a google olyanokat választ a google suggest-ben, ami illik a te profilodhoz. Tehát p betűre soha nem fogja a prostit kihozni, kivéve ha nézegetsz ilyen oldalakat."

Ez meg egyszerűen NEM igaz. Kezdd csak el beírni a "rezolvens" szót. :-)

2009.06.29. 13:24:34

@monkesz: Az a gyanúm, hogy fogalmad sincs a jó szexről. :-)

FeroxX 2009.06.29. 13:25:14

teljesítsd neki a "dupla anális öklözés"-t és minden rendbe jön !

Önző Én 2009.06.29. 13:25:54

Mennyi hülye itt, aki nagy hangon ugatja le a posztírót, meg ezek a végtelenül ostoba, önigazoló állítások, hogy minden férfi néz pornót. Ugyanmár.

Nos, ti, akik írjátok ide ezeket gyakran szánalmasan primitív módon megfogalmazott kommenteket, TI néztek pornót, de TI nem reprezentáljátok a férfi nemet, sőt, jobb, ha megtudjátok: a haveri, ismerősi körötök sem reprezentálja, ott ugyanis többnyire érvényesül a hasonló hasonlónak örül elv.

Sok férfi, sok nőhöz hasonlóan visszataszítónak,és önmagára nézve méltatlannak tartja ezt az üzleti alapú, valódi erotika és vágy nélküli szánalmas pantomimet, ellenben mindenkienk van fantáziája, afféle "belső pornó", amivel a világon semmi baj nincs.

Sokan összekeverik a prüdériát azzal, ha valaki elutasítja ezt a - a szexológusok többsége szerint is - lélek- sőt fizikai teljesítőképesség-romboló manipulációt, ami semmiben nem különbözik a többi "fogyasztásra ösztönzéssel", csak talán a káros hatása - különösen a saját hús-vér tapasztalattal nem rendelkező fiatalokra nézve - még nagyobb, mint mondjuk a junk food-é.

Lehet nyugodtan hülyézni, az mit sem változtat a dolgon.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.06.29. 13:27:42

@monkesz: "Én is sok éve élek együtt a párommal és mindkettőnknek a másik volt az első."
Akkor qrva rossz hírem van...!

Anhel 2009.06.29. 13:30:29

Önző Én:"önmagára nézve méltatlannak tartja ezt az üzleti alapú, valódi erotika és vágy nélküli szánalmas pantomimet"

Te milyen szakos női hallgató vagy?

Ember_A_Pályán! 2009.06.29. 13:32:54

"szeretkezések is MINDIG kielégítőek voltak"

Azért ennél több nem árt sose. A kielégítő nem fergeteges vagy fantasztikus.
Bár ez a férfi hibája is, nemcsak a nőé.

papugaja 2009.06.29. 13:35:17

A kurva nénikéjét annak, aki baszogatja a kedves posztolót, amiért elkötelezi magát az első nagy szerelmének!

Másfelől viszont hogy a férj lelki világát pontosabban feltérképezhessük... konkrétan melyik oldalak is voltak ezek? Jöhet linkkel.

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2009.06.29. 13:35:41

@Önző Én: Nem vagy hülye :) Tőled is változatos a világ. Sőt, az ilyen békés népek, mint te sokkal jobbak, mert nem erőszakolnak meg senkit :)
Nektek is kellene antipornót forgatni. Egy pasi és egy nő ül egy kandalló előtt másfél órán keresztül és egymás szemébe néznek :)

misizoli 2009.06.29. 13:36:02

A nő ne próbálja magából kiindulva megközelíteni a féri lelki világát.
De van egy hírem: A férfi sört iszik, focit néz, és pornót néz. Akkor is ha nem. A matyizás pedig feature, nem bug.

Madpapa 2009.06.29. 13:36:31

@Önző Én: Őszintén sajnállak, de legalább egy újabb véleményt is megismerhettünk. ;-P

Guido (törölt) 2009.06.29. 13:38:12

erre nem is kellene válaszolni... annyira utálom az ilyen nőket ... annyira de aaannyiiraaaa

TetraB 2009.06.29. 13:38:42

Bizonyos böngészőkben ha lenyitod a keresőmezőn a listát, valóban az előzményeket hozza ki.

A böngészőben kialakult férfi-női háború hasonlít a kard-pajzs problematikájára. A férfi először az előzmények és a találati lista törlésével próbálkozik, de ez előbb-utóbb gyanússá válhat. Majd ezt elunva a férfi más böngészőre vált, hogy "nicsak ez mijjen gyors!". Persze aztán az asszony is rászokik az új böngészőre. Megoldást egy ideig a private gombbal ellátott böngészők jelenthetnek, de gondolom erre is lesz női válasz.

Tehát ennek sohasem lesz vége, mert a nő sohasem fogja megérteni, miért kell más nőket nézegetni, akármilyen racionálisan meg van magyarázva. Persze a nők is megnézik a férfiakat, de ezt nem a böngészőben teszik, hanem az utcán miközben a gyereket sétáltatják, aztán a barátnőjükkel megbeszélik.

mqqq 2009.06.29. 13:40:48

Az senkit nem zavar hogy a Google beviteli mezője nem az előző kereséseket dobja fel, hanem azokat, amikre a többi netező sokat keres rá? Innentől kezdve az egész levél értelmetlen, mert a csaj rosszul hitte a dolgokat.

Madpapa 2009.06.29. 13:41:53

@Ember_A_Pályán!: "szeretkezések is MINDIG kielégítőek voltak"

Na ez az ami bennem is felmerült. A férjed is ezt mondja vagy csak te állítod ezt, hogy úgymond kielégítő volt. Szóval rossz hírem van, a férjednek kevés az amit adsz. Valami újra vágyik, izgalmasabbra. Ha már most csak 'kielégítő' a szexuális kapcsolatotok, mi lesz majd ha összebútoroztok és a versenyhelyzet úgymond megszűnik? Szerintem blokkoltasd le a pornóoldalakat :)

Eladó az internet összes oldala 4567 DVD lemezre lementve! Pornó nélkül mindössze 4 DVD!

Deuce Bigalow 2009.06.29. 13:42:12

1. azt mondta már valamelyik posztoló, hogy a gugli nem csak az által keresett találtatokat dobja fel, hanem a legnépszerűbbeket?
2. azt mondta már valamelyik posztoló, hogy minden pasi néz pornót?

ha ezeket az előttem szóló 3454 post 65%-a tartalmazza, akkor ezt a topicot nyugodtan lehet zárolni.

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2009.06.29. 13:43:09

@madpapa: Nem jól látod a dolgot. Nem őt kell sajnálni, hanem minket. Baromi szar ha az ember kanos, és minden megalázkodásba belemegy, hogy megkeféljen valakit :)
Gondold csak át.

dany82 2009.06.29. 13:49:03

minden pasi néz ilyeneket a neten. MINDEN pasi.

Egyébként szerintem ha betiltanánk a netes pornót, akkor az egész világon egyetlen oldal maradna, az pedig a www.bringbacktheporn.com. lenne.

Deuce Bigalow 2009.06.29. 13:49:28

@Tarkin kormányzó: ott a ponty! de mennyire, ki is nyomtatom, és megmutatom a páromnak! :-D

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2009.06.29. 13:50:58

@Deuce Bigalow: Na nem hagyom szó nélkül már :) Ti nem jól olvastátok a dolgot.
Nem a Google eredményeiről beszélt a csaj, hanem a keresési előzményekről !!

Mikor beírta az "s" betűt, akkor a keresősorban legördül az előtte keresett szavak listája.
Lááááámááááák :)

Na ennek tudatában olvassátok el megint :)

Joe Hallenbeck 2009.06.29. 13:59:04

@Tarkin kormányzó: k&rvára nem vagyok dagadt, pont hogy... na mind1, a lényeg hogy ne rinyáljon nekem hogy vele foglalkozzak és ne gyúrjak vagy éppen fussak vagy evezzek... remélem már érted.
zulu: mint írtam sosem éreztem olyan húdejónak, de é így jól elvagyok.
Anhel: hímnemű egyed vagyok, úgyhogy nemhiszem hogy valaha is be fogok gerjedi a nagyfarkú istennyilára... :)

Francescoli · http://smints.blog.hu/ 2009.06.29. 13:59:16

Összefoglalva a történéseket: nem is tudom, hogy szegény posztolót mi miatt sajnáljam jobban: a hiányos sexuális kultúrája, vagy a hiányos számítástechnikai ismeretei miatt? Vagy (leginkább) mindkettő - és az ebből fakadó giga-frusztráltság - miatt?

Egyébként szinte látom a fejleményeket: holnap megpróbál rákérdezni, mire a férfi döbbenten állapítja meg: Te büdös ribanc! Szóval Te nézegetted azt a rengeteg pornóoldalt, amit a temp file-okban találtam?! :-)

guy 2009.06.29. 14:02:23

Igen megcsal. Sok-sok nővel, otthon a saját ágyatokban is naponta többször. Olyan pozitúrákban, amit te soha nem lennél képes megcsinálni. A nők pedig sokkal csinosabbak, okosabbak nálad. És szeretője is van. Vagy nem :-).

nagypapa~ 2009.06.29. 14:07:32

Am meg a nők mindig túl kíváncsiak...

"Csak belenéztem a mobiljába.
Csak belenéztem a tárcájába.
Csak belenéztem a levelezésébe.
Csak kinyitottam a táskáját."

:D

Beathryche 2009.06.29. 14:09:27

A témához: Csak azt tudom leírni amit már nagyon sokan előttem. Teljesen természetes, hogy az ember pornó oldalakat néz, akár le is tölt filmeket, sőt - bár sokan írták, hogy ez csak esztétikai élmény de továbbmegyek: nő létemre, még abban sem tartok kivetnivalót, ha a párom néha "könnyít magán" a filmek hatására. Mi rossz van ebben? Sőt, ha olyan kedvem van, és nincs itthon, néha én is ezt teszem. Sokan azt nem értik meg, hogy ilyenkor az ember, nem az adott nőhöz, férfihoz, bárkihez vonzódik, akit a képen lát, egyszerűen maga az aktus tudata felizgatja és kész. Tehát semkmi kivetnivaló nincs benne és valóban, mindenki néz pornó oldalakat.

Másrészt, a hozzászólásokhoz: Felidegesít, hogy olyan baromi sok hozzáértő ember dobálózik vele, hogy ez van a férfiak márcsak ilyenek, alapvetően poligámok, nincs mit tenni stb... Ez baromság. Ha mindenféleképpen általánosítani akarunk, akkor az ember, mint olyan ösztönösen poligám, de a szocializáció azért megpróbál mást belénk nevelni. Ez valakinél sikerül, valakinél nem, de semmiféleképpen sem nemspecifikus kérdésről van szó. Millió olyan eset van, amikor a nő csalja meg az urát és nem pedig fordítva.
Ahogy az is baromság, hogy ha a pasi pornóoldalakat néz, akkor az egyből azt jelenti, hogy a nő nem ad meg neki mindent. Egy normális kapcsolatban azért kiegyensúlyozott adok-kapok viszony van és nem a nőnek kell újabbnál újabb fortyélyokat kieszelnie, hogy hogyan dobja fel a szexuális életet, hiszen normál esetben az ember szereti azt akivel együtt él, élvezi a szexet, sokáig is szeretné élvezni, ezért EGYÜTT, újabbnál újabb szegmensét fedezhetik fel az erotikának.
Szerintem.

Cica7 2009.06.29. 14:09:46

@Ember A Pályán!:

Be lehet állítani biztonsági kódot a telefonon.:DD

Deuce Bigalow 2009.06.29. 14:18:58

@Ludas Matyi Online: wrrronggggg! "A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön " nem a historyban kutakodott. De az is igaz, hogy ha pl. elkezdem beírni, hogy Jenna Jameson, akkor nem dobja fel az első x. találatban, csak ha előtte már tényleg rákeresett valaki...

nagypapa~ 2009.06.29. 14:19:43

@Cica7: Milyen világban élünk már...! :'-(

XD

nyc 2009.06.29. 14:25:45

Nem tudom eldönteni, hogy ez most kamutopik vagy sem, de ezek a hozzászólások...
pfff....mindenki nagyon okos természetesen és kb. 20-28 év közötti pasi lehet.

Ha olyan okosak vagytok, mit mondtok arra, amikor van egy adott atombomba csajszi, aki intelligens is és ráadásul szexmániás. Káma szutrát olvas, az ágyban szexistennő, amazon, vadállat, lesi a párja minden kívánságát, imádja őt és minden extrát (no bugyi, extra helyszín, spontán oboa, szexi fotók..stb.) bevetett már a 6 éves kapcsolatában, a pasi meg rendszerint elutasítja, nincs kedve és heti 1x10 perc szexet lehet vele összehozni. Ha a csaj félrekúr, akkor le van kurvázva, de nem is akar, mert szereti a pasiját. A pasi meg lusta, kedvetlen, fáradt és elutasító. A csaj pornóra masztizik és azon gondolkozik, hogy máshol keresse a szexuális kielégülést.
Nemcsak a pasik vágynak teljes értékű minden vágyat kielégítő szexre!!!!
Csak az a baj, hogy egy szexéhes lánynak nem elég a pornó nézegetés...

antonz 2009.06.29. 14:27:07

Egy darabig olvasgattam a google témában kioktatókat, aztán leurgrottam az aljára. Sry ha valaki azóta írta volna...
A honlapos verzió pontosan úgy működik, ahogy azt megírtátok, ajánl. Egyetértünk, hülyeséget beszél, ha ott próbálkozott.
De ha az explorer felső google keresősávjába írsz be egy betűt, a felső 5 az amit mostanában kerestél, alatta a 10 google ajánlás, alatta pedig korábban látogatott oldalak. Nem volt szó arról, hogy hogyan használta a googlet, de így mégis elképzelhető. Én a honlapos verziót használom, mégis meg tudta jeleníteni itt is a keresett szavakat és látogatott oldalakat.

nyc 2009.06.29. 14:28:25

@Beathryche: Abszolúte igazad van!!!!!

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2009.06.29. 14:37:53

@Deuce Bigalow: Figyi! Nem érted miről gagyogok. Még mielőtt lenyomod a keresőgombot, a keresősor !!!!! legördül és ott vannak amit a pasija keresett előtte !!!!

Téged is üdvözöllek a számítástechnikában :)

Deuce Bigalow 2009.06.29. 14:37:59

@nyc: ha ez netán-tán egy vallomás lett volna, akkor nem küldenéd el a számodat??? ja, és elmúltam 28! ]:-P

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.06.29. 14:41:02

és ezzel. hogy nézte a pornót megújult szexuális életünk, én a konyhába szexelek, ő meg a nagyszobában szexel.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.06.29. 14:42:15

és hálát adok az égnek, hogy nem csak a pornót fejleszteték ki a kutatók.

Deuce Bigalow 2009.06.29. 14:42:22

@Ludas Matyi Online: tudom miről beszélsz, de attól függ, milyen böngészőt használsz, nem kell okoskodni!

Lodogi Pascal (törölt) 2009.06.29. 14:46:34

Jaja kislány, nem érted a régi öregek bölcsességét:

"Nem az a fontos hogy hol jön meg az étvágy hanem az hogy otthon egyen...."

Lodogi Pascal (törölt) 2009.06.29. 14:48:15

Kislány

Nem az a fontos hogy hol jön meg az étvágy hanem az hogy otthon egyen.

Ezt sem tudod?

borisz 2009.06.29. 14:49:03

@monkesz: "sosem éreztem azt a nemtudom milyen hűdenagy kelégülést mint amiről sokan beszélnek, de valahogy nem is nagyon hiányzik."

hm, nem gondoltál még arra, hogy azért nem hiányzik, mert nem tudod minek kellene hiányoznia?
pl. egy szerencsétlen éhező afrikai gyerek, akinek legyek eszik a szemét sem vágyik kaviáros lazaccal töltött homárra, beérné ő egy megvegetázott zsíros deszkával is.

DaveSlim 2009.06.29. 14:56:31

@monkesz: Értem én, amit mondasz és nagyon megható. Sőt, igazat is adok neked, de csak félig. Ugyanis kapcsolatok, házasságok mennek szét, ha nem jó a szex, vagy egyszercsak (akár Te is) a férfi/nő rádöbben, hogy "vazze", kicsit unalmas; biztos van ennél izgalmasabb, jobb is, hisz mindenki arról beszél, hogy hűűűű meg háááá.. .akkor valami lehet, hogy nem stimm (és ezeket Te is leírtad, kivéve, hogy nektek ez így jó - EGYELŐRE.) Ezt ne felejtsd el. Örülök, hogy Ti jól megvagytok, tényleg. De egyszerűen sajnos vagy nem sajnos úgy vagyunk kódolva (férfiak még inkább), hogy a szex az legyen minél jobb; a szex "megunható"... és mennie kell és ki kell próbálni. A tanácsom talán túl alpári volt, de ilyenkor ez kell, hogy ne menjen el az a hülye hapsi máshova.
Még annyit hozzátennék, hogy amíg az ember nem tapasztal jobbat, annyira talán nem is hiányzik neki az. Nehogy egyszer felmerüljön benned a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy telefonfülkében fényes nappal :) Aztán a kíváncsiságod betesz a kapcsolatnak (ő nem akarja, Te nem akarod elmondani, blabla, stb.) Emberből vagyunk, tudunk urakodni magunkon - egy ideig. És szerintem ez sokmindenre igaz, nem csak erre.

xboxer 2009.06.29. 15:06:59

@nyc: Akkor kérném, hogy ez a hölgy lehetőleg még ma keressen meg további egyeztetés végett, mert pont egy ilyen szeretőre vágyom.

Thorwald 2009.06.29. 15:08:40

Heh!

A ferfiak legtobbje (mondjuk 75%, hasrautes, ne koss bele) erzelmek nelkul is kepes szexelni, 25%-a nem. Najo, legyen a valosagra inkabb hajazo arany: 90-10
A noknel pont forditva van az arany.

A porno pont az erzelem nelkuli szexrol szol. CSAK emiatt nem kell aggodni.
Az megint mas, ha a nyc eseteben lenne az, hogy a pasi pornot nez. Ott galiba van, mert a pornot valasztja a no helyett, csakhogy altalaban a ferfiak a szexehesebbek es a nok a kevesbe, a ferfiak meg "kieresztik" (szo szerint) a megmaradt energiaikat.

Amugy ugy nez ki, hogy a nagyobb szexualis igenyuek mindig a kisebb szexualis igenyuekhez vonzodnak (vagy egyszeruen csak ritka az amikor mindket felnek ugyanakkora a szexualis igenye).

Nyc: sajnalom:( Hulye a pasid (amugy tenyleg nem tudom megerteni az ilyeneket)

KCB 2009.06.29. 15:10:28

A csaj 2 dologhoz biztos nem ért:

1. informatikához
2. fériakhoz

:)

standup 2009.06.29. 15:35:51

Ez a pornó vicces dolog.
Jelenlegi párom egyszer nagy hímezés-hámozás közepette kinyögte, hogy nézhetne-e ilyet? Hát felőlem. Akkor nagy csodálkozás volt, hogy tényleg, és nem zavar?
Kiderült, hogy az előző kapcsolatában szigorúan el volt tiltva tőle. Az a hölgy azt gondolta, hogy esetleg összehasonlítja a filmben szerplő lányokkal.
Ezen nagyon elkezdtem röhögni, mert elképzeltem a jelenetet, ahogy felpislant a tévéről rám, vissza a tévére, megint rám és a homlokára csap, hogy "baszki, neked nincs is ekkora melled, mint neki!" - majd összepakol :)

Személy szerint nem vagyok pornórajongó, mert amiket én láttam, azok inkább gépiesek, kicsit "siessünk fiúk, mindjárt lejár a stúdióbérlés". De engem senki se kényszerít, ogy nézzem, aknek meg tetszik, nézze.

Persze az engem is zavarna, ha éjjel-nappal ezt nézné. De az, hogy alkalomadtán odakapcsol, megnézi, netán a neten néz ilyet, egészségére.

Ja, és hogy mennyire nem a szereplők a lényegesek benne: Egyszer megjegyeztem, hogy mennyire rosszul festették ki az egyik lányt, mert az arcához abszolút nem illő, neonlila szemfesték volt rajta. Mire ember csodálkozó arccal felnézett, hogy "lila volt a szeme?". Szerintem az arcáig el se jutott :)

Ha pedig nemkívánatos a pornó, van egy nagyon egyszerű megoldás:
- Jé, annak a pasinak mekkora van... - és máris hirtelen egy dokucsatornán van a tévé :)))

Pierre73 2009.06.29. 15:47:36

szerintem sokkal nagyobb gáz lenne, ha az anyját hivogatná minden este...

Szimat 2009.06.29. 15:59:37

Annyira mondja itt mindenki, hogy a google így meg úgy ... Én is kipróbáltam, de még a "pros"-nál sem adta ki a prostit. A "por"-nál még ad ötleteket, de a "porn"-nál már nem, pedig nincs semmi letiltva. Szóval ez kamu, hogy a gugli csak úgy ajánlgat.

A lényeg viszont, hogy egy kapcsolatot ennek nem volna szabad tönkretenni. Felnőttek vagytok, de talán túl fiatalok.

Női Hiszti_ 2009.06.29. 16:20:21

Istenem, ne szaporodj kérlek!
Vagy előtte olvass sokat.
szegény pasid, remélem nem haraptad le a fejét.

Mert én most fogom az enyém, hogy MIÉÉÉRT???

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.06.29. 16:20:31

na ezt az indexes blogot még nem is láttam :) hejjj , mennyi ilyen van még? :)

baro_ur 2009.06.29. 16:25:57

Minden pasi néz pornót. Aki nem az hazudik, vagy defektes. És ezt most nem fizikai értelemben értem - a nők között is van frigid. Egyszerűen nem kívánja, van ilyen. De azt senki ne mondja, hogy ez normális..

Kedves posztíró,

nyugodj meg,ez azt jelenti, hogy a barátod egészséges és érdeklődik a szex iránt. Csatlakoznék azokhoz az előttem szólókhoz akik azt mondják, hogy inkább nézzétek együtt! Vagy valahogy dobd fel a szexuális életeteket, a legjobb a spontán kezdeményezés!


monkesz,
kicsit elcsodálkoztam amikor írtad, hogy fiú vagy... és ráadásul nem vagy dagadt, sőt... talán egy kicsit kevesebb szteroidot kéne magadba pumpálnod, és akkor jobb lenne a libidód! ;)
ha a barátnődnek tényleg elég az, amit leírtál, akkor frigid. ha nem, akkor (bocs, de) rendszeresen megdugatja magát mással! Ja és jobb, ha nem kezdesz el utánajárni, mert "amit nem tudsz az nem fáj".


(legutolsó megjegyzés: szerintem egyébként általánosságban a nők sokkal szexéhesebbek mint a férfiak..)

Női Hiszti_ 2009.06.29. 16:33:11

@boszme:
A nők is néznek pornót.
Egy biztosan.:)

Női Hiszti_ 2009.06.29. 16:37:35

@Kóser Malac: bezony. bár azzal nem tudok egyet érteni. Node, lelkül rajta:) Ők max. szakmai féltékenységből hisztiznek, ha a párjuk gépén gugliznak és kijön az a szó, hogy Ppppppprosti (jujj)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.06.29. 16:45:06

És ha pornót néz, akkor mi van? Én is nézek, néha a nejemmel együtt nézzük.

A legtöbbje dögunalmas, monoton fűrészelés, vagy olyasmi, amire nem igazán vágyik normális ember (pl. egy ánuszból előhúzott farok leszopására). Lehet szörnyülködni és/vagy röhögni a szereplőkön. Különösen az az üvöltözés vicces, amit néhányan előadnak - mintha nyúznák őket. Ha olyan lenne a szex, mint a pornófilmeken, tuti nem csinálnám. De pl. az a kíváncsiságot, hogy hogy néz ki az a szőke buxa meztelenül, na azt kielégíti.

Egyébként meg előfordulhat, hogy egy-egy pozíciót te is elleshetnél belőle, legalább nem lenne "ugyanaz a forgatókönyv" minden esetben. Pl. megcuccoltathatod magad a konyhaasztalon - persze csak akkor, ha a szüleid éppen nem veletek vacsoráznak. Vagy akkor is, mit tudom én.

Donor 2009.06.29. 16:53:45

Nekem feleségem is belekukkant néha a pornócsatornába, persze csak titokba nehogy észrevegyem, de ha nem is venném észre, az mindig feltűnik ha alkalmazza a tanultakat :)

Én is szoktam néha keresgélni a neten hogy újat tudjak nyújtani.

Szeretjük egymást és jól elvagyunk, de 5 éven keresztül ugyan úgy gépiesen szeretkezni, hát nem jó dolog. Néha jó kicsit befrissíteni, mindkét félnek.
Nagyban megnöveli a tartós házasság esélyét, ha nem hagyjuk elszürkülni a házas életünket.

Szerintem kérdezz rá konkrétan, és amikor elkezd habogni kérd meg mutassa meg neked is, és amikor nézitek támadd le, mindegy hogyan.

aprónyúl 2009.06.29. 20:52:49

@nyc: háát, azt kell mondjam, hogy azt hittem eddig, hogy ez csak velem történhet meg, amit leírtál... MOst komolyan, mondjátok meg, hogy mit lehet ilyenkor csinálni?????

A poszthoz:: szerintem aki azt mondja, hogy pornót nézni nem jó, az akár férfi, akár nő az prűd és álszent.....

jadviga79 2009.06.29. 21:06:06

Túl lényeges dolgokat hagyott ki a posztoló az életéből. Ha több férfit "ismerne", értené a párját is.
Amúgy nincs összehasonlítási alapja, azt hiszi, ami van az jó, de így szerintem magát sem ismerheti igazán. És lehet, hogy ez semmi, ahhoz képest, amit a következő pasival átélhetne, megtapasztalna....

aprónyúl 2009.06.30. 06:11:23

Ja, és kedves posztíró, mivel ma éjjel lett vége az első igazán hosszú, 12 éves kapcsolatomnak nem sok optimizmussal tudlak kecsegtetni azzal kapcsolatban, hogy elsők vagytok egymásnak. Bár mi nem azok voltunk, csak mindkettőnknek ez volt az első igazán hosszú....

Thorwald 2009.06.30. 06:55:44

@aprónyúl: Azert ebben a temaban ne magadbol indulj ki mikor a nok pornozasi szokasairol nyilatkozol:)
Amugy meg sajnalom:(

aprónyúl 2009.06.30. 07:07:48

@thorwald: OKé, oké bocsánat..;-))
nyilván ennek semmi köze ahhoz, hogy jó e az hogy pornót nézünk, vagy nem, én speciel együtt néztem a most már Exemmel.....

áttentő redáz 2009.06.30. 17:06:59

Biztos csak a google tehet róla, az előbb annyit írtam be, hogy "sajtr", és az ötödik felajánlás a "sajtreszelővel rejszolni" volt, amire soha nem keresnék rá. A gépet meg csak én használom.... :-)

Kytia 2009.06.30. 18:50:51

@boszme: "Minden pasi néz pornót. Aki nem az hazudik, vagy defektes. És ezt most nem fizikai értelemben értem - a nők között is van frigid. Egyszerűen nem kívánja, van ilyen. De azt senki ne mondja, hogy ez normális.."

Imádom ezeket a mondatokat!!! "Minden pasi néz pornót.....aki nem, az...." Most akkor mindenki néz, vagy nem mindenki néz?
És ki vagy te, hogy eldöntöd, hogy normális-e, vagy nem?

Amúgy csoda, hogy túlélte az emberiség ezt a néhány évezredet pornó nélkül. Bezzeg amióta létezik pornó, mennyivel egészségesebb a világ.:DD

Ezeket csak azért írtam, hogy kifejezzem, mennyire idegesítenek néhány nyikhajnak az okoskodó, mindentudó hozzászólásai.
Ettől függetlenül nem tartom olyan borzalmas dolognak a pornónézést. Volt olyan kapcsolatom, ahol együtt néztük, és olyan is, ahol ez nem volt téma egyáltalán. Nincs benne semmi különös.

Thorwald 2009.06.30. 20:56:07

@áttentő redáz: De gondoltal ra te kis hamis!
:D
@aprónyúl:
Jojo megbocsatok:D es tenyleg semmi koze, sot akar baj is lehet a pornonezes, de nem onmagaban, a kulso, tobbi okot nem szamitva...
Egeszsegetekre amugy:)

Balance Of Power 2009.07.01. 09:34:37

@nyc: Ebben a fickoban akkor mi olyan nagy fonyeremeny? Nem szexel, nem vicces, nem lehengerloen jo fej, nem nezel ra fel - utobbi dolgokat csak feltetelezem, hiszen "faradt, elutasito" stb., tehat nem lehet egy izgalmas tarsasag.
Ha viszont megis jo fej, siman elo lehet neki adni a temat, hogy nem birok nelkuled elni, te vagy a tarsam a hetkoznapokban, de szexre akkor is szuksegem van.

Szextol fuggetlenul, ismerek pl. olyan kapcsolatokat, ahol a ficko nem szeret eljarni sehova, viszont ha a csaj elmenne bulizni vagy akarmi, akkor megsertodik. Remek lehet egy-egy ilyen egyutt toltott este.

A porno egyebkent ma mar komoly hatassal van a tarsadalomra: miert is terjedt el annyira pl. a csupasz nuni es a ferfi szortelenites annyira, hogy ma mar nagyitoval kell keresni az ellenkezojet? Meg ugye van a klasszikus vicc, hogy hagy DVD-re ferne fel az internet? ;))))

Balance Of Power 2009.07.01. 09:39:26

Egyebkent a posztolo tenyleg igen naiv, ha azt hiszi, hogy tavolleteben nem egyfolytaban a pornooldalakat nezi a volegenye. Viszont a volegenynek is lehetne annyi esze, hogy torli az elozmenyeket recskazas utan...

zolee75 2009.07.01. 10:24:44

@nyc:
1. Ha mindez, amit írtál, igaz, akkor minden elismerésem, ritkán egyesülnek ezek a tulajdonságok egy hölgyben.

2. Annak alapján, amit leírtál, nem a számodra legmegfelelőbb pasit választottad, de ez az állapot szerintem csak ideiglenes, a szerelem ilyen körülmények között el fog illanni, és Te tovább fogsz állni. Nem becsül meg Téged, és nem is érdemel meg.

3. A többiekkel ellentétben én nem magamat ajánlgatom, hanem további szép napot kívánok.

zolee75 2009.07.01. 10:42:06

@aprónyúl: Hoppá, este 9 és reggel 6 között ért véget?
Bizonyára oka volt, majd kihevered. De ha Te is hasonló cipőben jártál, mint nyc, talán ne is bánkódj annyira.

aprónyúl 2009.07.01. 11:04:20

@zolee75: természetesen nem így hirtelen. tudod, 12 év, mindketten változtunk rengeteget és az utóbbi időben már csak "eléltünk" egymás mellett...Nincs gyerek, ezért nem volt miért együtt maradni, és el kellett engednünk egymást.

Kytia 2009.07.01. 11:50:30

@Balance Of Power: Arról nem is beszélve, hogy ma már semmi jóra ne számítson az a "frigid picsa", aki nem hagyja, hogy az arcára verjék.
Ezzel szemben a nők orális kielégítése merőben kezd kimenni a divatból. Hmmm...asszem, el kéne beszélgetnem Kovival.:)

alumi 2009.07.01. 11:52:48

Nyafogás helyett ,inkább kukkants bele ezekbe az oldalakba. Szórakozásnak, vagy akár trükkök ellesése szempontjából isteni.
A Gay oldalakkal viszont vigyázz. Én eccer belenéztem kíváncsiságból egy ilyenbe és igen rosszul lettem...:)

alumi 2009.07.01. 11:53:26

@Balance Of Power: azér a monitort sem árt letörölni..:)

Balance Of Power 2009.07.01. 12:06:11

@Kytia: Miert menne ki a divatbol, mikor az is mindig van a pornoban? Csajok kozott is, ami viszont jobban divatba johetne ;)))

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.01. 12:38:27

@Kytia: Kötözködnék, szokás szerint ;-)
"aki nem hagyja, hogy az arcára verjék"
aki nem élvezi az továbbra se hagyja, szerintem. A szex nem tűrés és elviselés kérdése, azt már 'kötelesség'-nek hívják. Van aki adott pillanatban adott körülmények közt izgalmasnak találja, no az pedig nem 'hagyja' hanem igényli, óriási különbség :-D

A punci orális izgatása sem divat kérdése, ha igényled, akkor fogd meg a haját/buksiját/fülét és húzd oda ;-) ha tiltakozik akkor sincs világ vége, adott pillanatban nincs kedve hozzá, picit ügyeskedsz és máris érdekessé válik számára a meztelen csigacsalogatás ;-))))

Kytia 2009.07.01. 13:51:04

@Balance Of Power: Nem, az nincs. Max a nő-nő felállásban.:)

@úriparaszt: Húha, vigyázzunk, mert még cenzúrázva leszünk, ha nagyon részletesen belemegyünk.:)))
Amúgy szép az elméleted, csak a gyakorlati megvalósulás az, ami nem mindig így néz ki. Néha nem ugyanaz izgatja az egyik, vagy a másik felet.

De nézzük pl. Tarkin kormányzó épületes hozzászólását a poszthoz:

"azért nézi, mert unalmas vagy neki az ágyban. nyugodt lehetsz, ezekre az oldalakra még ki is veri! gondolom nem nyeled le, gondolom nem lehet összekenni az arcodat, gondolom nem mehet az anál, gondolom egy pózban vagy csak hajlandó csinálni, sötétben és szigorúan otthon."

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.01. 14:26:25

@Kytia: Hmm, szó sincs tiszta elméletről, gyakorlatról beszélek! ;-)

Tarkin hozzászólásának lényege nem a technikai részletekben rejlik, információ-, tudás- és kommunikáció hiány. A posztból nekem is ez jött le.

Balance Of Power 2009.07.01. 16:00:18

@úriparaszt: az inkabb "meztelencsiga-csalogatas", nem? de LOL


@Kytia: Pedig jo dolog az ferfiak szamara is, nem is ertem, miert "nem divat", ahogy te mondod...

Kytia 2009.07.01. 16:35:31

@úriparaszt: Jajj, ne nézzél madárnak!:DDD Én kérek elnézést Tarkin nevében is a félreértettség miatt. Az, hogy Te információhiánynak értékelted, azt még elhiszem. De nem minden MNK-zó ilyen emberbarát.:)

@Balance Of Power: Hát, én sem tudom, de szerintem van egy kis szerepe ebben a pornónak. Kovi nyilatkozott amikor kitört a válság, és behalt a pornóipar, hogy mostantól a nőkre is hangsúlyt fektetnek, és olyan filmeket fognak forgatni, amiben a nők is élvezik a dolgot. Azóta várok türelmesen.:)

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.07.01. 16:37:41

@Kytia: "Azóta várok türelmesen."
Ne légy amatőr, nézegess amatőröket, ők élvezik ;-D
(sok szemét közt akad jó)

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.02. 10:00:16

csak érdeklödnék, itt is nyári szünet van?

Balance Of Power 2009.07.02. 13:33:58

@Kytia: Uri paraszthoz csatlakozva: valoban nem a dramatizalt pornoval kell foglalkozni, az teljesen mas vilag. Annak a nagyresze muanyag: arrogans feju, kigyurt, felinjekciozott f@szu seggfejek meg szilikonos kikent-kifent, ostoba feju ribancok (ostobenko kurvak, ugy southparkosan).

Passembly 2009.07.02. 14:48:29

Én nem tudom, olvassa-e a posztoló, amit írtok, írunk, kétlem erősen. Hmmm...azért megpróbálkozom:

Kedves Posztíró!

Addig nincs baj, míg:

1. csak nézi a pornót, ki lehet fürkészni, mik a kívánalmai a másiknak, és aztán meg lehet lepni őt. (pl. egy csinos bőrbugyival, akármi - vagyis majdnem akármi, a halott polippal és fagyasztott kardhalakkal maszturbáló hong-kongi lányok nekem is durvák, dehát Ázsia más világ)

2. tényleg kell külön acc a számítógépre. Nemcsak őt, hanem magadat is véded.

3. RTFM --> tanuld meg kérlek használni a keresőszolgáltatásokat, megkönnyítik az életet.

euAgWzgmmtq7K 2009.07.06. 09:04:03

gratulálok a diszkréciódhoz! persze már utána minden betűt megnézel egyenként, aztán meg beküldöd a sztorit egy blogra, ahelyett hogy a pasidnál rákérdeznél! gerincoszlopod, akár egy meztelencsiga.

Sussudio 2009.07.07. 14:05:33

Figyuzzatok, nem az a baja, hogy attól fél, hogy a srác épp prostit keres magának?

Csak mert előtte írja, hogy "Ez még nem is olyan nagy baj,mindenki nézeget egy-két ilyen oldalt!"

Vagy az, hogy konkrét nőkre keres rá - szerinte - a srác?

Nemtom.

Ha az a baja, hogy pornót nézeget a srác, akkor hülye. Kit érdekel? Normális dolog.

Viszont a prostikeresgélést valahogy én sem támogatnám - nevezzetek prűdnek. :)

(És még azt is megérteném, ha a pornót általában elfogadja, de az zavarja, hogy a faszija mindig konkrét nőkre keres rá.)

McKelek 2009.08.08. 03:25:50

Azért találtál ennyi oldalt, mert a barátod amatör és nem egy talált olyan oldalt, ahol mindenféle film ingyen van :)

Félre a tréfával: Ne foglalkozz vele. Illetve esetleg nézz meg pár filmet (amit ö is néz), aztán esetleg próbáljátok ki együtt.

Sok nö eltolja ott a dolgokat, hogy gyorsan levetközik meztelenre (sötétben), bebújik a takaró alá és úgy várja a párját. Ha nálatok is így van, akkor legközelebb gyújts gyertyát, vegyél valami lenge ruhát, vetesd le vele, öt vetköztesd le saját magad. Ha gumit használtok, akkor Te húzd fel neki. Az eddig felsoroltakat két kézzel, szájjal, lábbal tessék csinálni. Gondoskodj egy tükörröl is, amiben láthat, ui. az nagyon tetszik a férfiaknak :)

Na, ha mindezt megcsinálod, legközelebb valoszínüleg hozzád megy, nem a géphez :)

Ha meg néha a géphez megy, pornóoldalakat néz, az sem nagy baj - amíg nem CSAK ezzel foglalkozik...

McKelek 2009.08.08. 03:37:27

Ja, a barátodnak meg mondd meg, hogy ha firefoxot használ, nyomja meg elöször a Ctrl+Alt+P gombot, majd amikor benyitsz, akkor (ha hirtelen el tudja engedni, amit épp fog), akkor megint a Ctrl+Alt+P-t.
süti beállítások módosítása