Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megcsaltalak

Megcsaltak? Te csaltál meg valakit? Küldj E-mailt a megcsaltalak@gmail.com címre és vigasztalódj, vagy nyerj feloldozást!

Utolsó kommentek

Én is léptem már félre. Komoly kapcsolatban.
Úgy éreztem a régi már nem az igazi, szakítani nem akartam, anyagi okokból sem (nem volt fullgazdag a pasi, csak közös háztartásunk volt, amit én egyedül nem bírtam volna fenntartani!!).

Jött egy helyes srác, randizgattunk, aztán hamar elmúlt. És közben rájöttem, hogy a régi páromat senkiért nem hagynám el. Mert hiába vannak bajok, azért mi együtt vagyunk a legjobbak és szeretjük egymást.

Most fog megszületni a kisbabánk, mostmár bármely pillanatban jöhet

Ja: a félrelépés nem derült ki. Nem vallottam be. Gyávaságból? Lehet.
Azt hiszem azért, mert félek, hogy elveszíteném, azt meg nem bírnám ki.

Mindezek mellett sem bánom azt a pár hetet, amíg az a románc tartott, lehet, ha az nem lett volna, már nem lennénk együtt a párommal. Segített rájönni, hogy ki is kell nekem igazából. Hogy 2 év után is úgy néz rám, mint egy istennőre. Hogy vele a legjobb a szex. Hogy neki még egy babát is képes vagyok szülni, pedig sosem voltam gyerekpárti.

Nem tudom neki volt e ilyen mellettem, nem is akarom tudni. Maradjon az Ő titka, ahogy én is megőrzöm az enyémet.

Ezért sem szabad belefolyni mások kapcsolatába, pláne elárulni a másikat a férjnél. Mert lehet, hogy a lány kiszórakozza magát az exeddel, aztán visszamegy a férjhez és a gyerekhez, és ott is marad. Mert előbb utóbb mérlegelnie kell, kit választ, sokáig nem lehet játszani ezt a kettős életet, és valószínű, hogy a családja kell majd neki, nem az exe (akivel valamiért egyszer már szakítottak, vagyis valami nem klappolt.)

Címkék: szex hűtlenség szerelem megcsalás lánycsal

136 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megcsaltalak.blog.hu/api/trackback/id/tr51191726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TBal 2009.06.19. 15:49:50

@Kytia: Persze, hogy van benne rizikó. De ha van konkurencia, akkor bizony megmérettetsz. Az ilyen megmérettetések meg szerintem lehetnek fejlesztő hatásúak is. Ha valamiben még fejlődnöd kell, rádöbbent. Ha megkapod a lehetőséget, akkor fejlődhetsz is, lesz rá motiváció.

A saját boldogságod van a középpontban.., és hol van a másiké? Az mennyire mellékes?

Rebelde 2009.06.19. 15:51:09

ó ez mekkora lol....

elég korai 2 év után, és előadja a nagy átszellemült dumát, hogy gyereket szül a párjának, akit átvágott, mint szart a palánkon, pedig nem is bírja a kis oázókat...

ha ez így kétévente jön rá a csajra, akkor a szarvtulajdonos készüljön fel, mert nem fog elférni a homlokán a többi

a másik, hogy ezt az alkalomadtán félrenézek dolgot jobb ha tisztázzák az elején, mert ha kiderül akkor abból lehetnek nem kis problémák, ha ez elfogadott mindkét részről, akkor semmi gond, bár sanszos, hogy itt nem ez a helyzet

de így nem jócsaj, csak egy sunyi riherongy

Kytia 2009.06.19. 15:54:00

@TBal: Amúgy miért is gáz az én sztorim? A Te logikáddal most kéne a lánynak bárgyún mosolyogva sok boldogságot kívánnia a srácnak, nem? Hiszen az Ő élete most még boldogabb az új lánnyal, és ennek mi mindannyian annyira örülünk.:)

no, megyek rucit venni, és hülyíteni a pasikat.:P

Kytia 2009.06.19. 15:59:11

@TBal: A fejlődés dologban nem hiszek. Mindig lesznek nálam szebbek, kedvesebbek, fiatalabbak, okosabbak...stb. Ahogy Te sem tudsz mit tenni, ha egy nagyobb farokért hagynak el. Ráadásul elárulom, hiába fejlődsz, az új kapcsolatodban egészen más kihívások lesznek, nem tudod "átvinni" a tanultakat. Amit az egyiknek elnézek, a másiknak nem, amit az egyikben gyűlölök, a másikban akár szeretni is tudom.

TBal 2009.06.19. 16:05:04

@Kytia: végülis igen, de a következő lány ilyenkor felismerheti, hogy most a "fasz jobbik végén volt", mi akkor a garancia arra, hogy legközelebb nem lesz a rosszabbik végén? Na, ezért nem célszerű így lelépni, szerintem. Ha én ezt megcsinálnám, az együtt járna azzal az érzéssel, hogy nem vagyok méltó a bizalomra, mert eljátszottam azt.

Szelid sunmalac 2009.06.19. 16:06:02

Harom eve vagyok a parommal es a gyerekevel. Nem csaltam meg meg. Luzer vagyok-e vagy elrugaszkodott a foldtol, esetleg maradi? Netan a sokat emlegetett erkolcscsosz? A parom sem csal meg. Ugyis rajonnek, ha megtenne. Egesz nap emberek kozt kell kozvetiteni es tudni ki mikor miert mit mond, nemhogy olyannal, akit ismerek. A posztolo valoszinuleg mar torott csontokkal, belso verzesekkel es egyeb traumsa serulesekkel fekudne egy szakadekban egy osszetort autoban, mert valahogy tonkrement a fek. Nem hiszem, hogy csak ugy lehet kideriteni, hogy szeretek valakit, ha megcsalom es megdugatom magam valakivel. Ha tenyleg annyira jo vele, akkor nem is jut eszebe mas...nem erkolcsbol, emberileg!

Rebelde 2009.06.19. 16:08:50

@Szelid sunmalac:

kemény vagy, mint a vídia:)))

Rebelde 2009.06.19. 16:09:55

@TBal:

rájöttem, te valami új swingerklub promóját csinálod

Szelid sunmalac 2009.06.19. 16:12:48

@Rebelde: Ugye? Mondtam en neked mindig! Valoszinuleg zokogva fetrengenek otthon, ha megcsalna, de akkor is!

eloszto · http://eloszto.hu 2009.06.19. 16:17:33

Nem vagyok erkölcscsősz, felőlem nyugodtan, de ha már 2 évnél hamarabb megcsalás következik be, az nem valami stabil kapcsolat.
De ti tudjátok.

Rebelde 2009.06.19. 16:17:53

egyébként meg hihetetlen ez az egész blog, legalább jó vaskos helyesírási hibák lennének benne

kamu, de lényeg, hogy címoldalra teszik...

Balance Of Power 2009.06.19. 16:18:41

@Kytia: Es ezert izgatja a kapcsolatban elok 99,9%-anak fantaziajat. Tudat alatt vagy bevallottan.

pistibacsi · http://henkajpan.blog.hu 2009.06.19. 16:23:15

Akárhogy is nézem, ez a blog a megcsalásról szól. Tehát valószínűleg nem nagyon olvashatók majd rajta olyan sztorik, mint például "hogyan kezeljük kamasz gyerekeink problémáit", vagy hogy a vasárnapi közös, családi, meghitt levesmásodik milyen hatással van a harminc évnél tovább tartó házasságokban élő férjek és feleségek gombászással egybekötött erdei kirándulásaik közben átélt örömeire. Szóval lehet, hogy segíteni kellene az erkölcsi zseniket abban, hogy minden posztnál egy szavazógép segítségével ezek a megszólalási lehetőségek is ott lennének számukra, amit egy gombnyomással el lehetne küldeni, és nem kéne koptatniuk a billentyűzetet:

1. "Fúj"
2. "Büdös kurva"
3. "Szemét fasz"
4. "Első?"

Balance Of Power 2009.06.19. 16:23:23

@eloszto: Igen, kurvara nem mindegy, hany ev utan tortenik. De az sem, mennyi idosek.
Ezert ilyen kenyes temarol valszeg tenyleg csak olyanoknak erdemes allast foglalni, ill. csak azok tudnak higgadtan, objektiven vitatkozni, akik 5+ eve hazasok/egyutt elnek es meg mindig jol megvannak a parjukkal. Szerintem.

apostata 2009.06.19. 16:24:08

Szia!

Bocsáss meg, hogy kritikus levelet írok??? De kíváncsi lennék, ha férjed tette volna ezt veled, akkor gondolom nem tudtál volna neki megbocsátani, sőt erre a tettére hivatkozva szakítottál volna vele, ha nem iis rögtön idővel biztos. Ha már megcsalsz valakit akkor már ott is van valami amiért ezt tettet.

Lehet, hogy régi módi vagyok, de ha gyereket vállalok valakivel akkor tiszta szívvel szeretem Őt! S amikor megnézek valaki mást akkor is lelkiismeret furdalásom támad, mert van már valakim akit reggel megcsókolok este karjaimba tartok és együtt szenderedünk álomba.

Nehéz leírni azokat a gondolatokat amelyekre most gondolok, mert nem követ akarok dobni, hanem csak elgondolkodtatni téged azon, hogy igen is helytelen az amit tettél.

Rebelde 2009.06.19. 16:46:00

a blogszerkesztők posztolóknak vagy kiknek szóló szövege: "vigasztalódj, nyerj feloldozást"

gigamegalol

2009.06.19. 16:50:21

Így bízzon az ember bárkiben. Ribancok.

2009.06.19. 16:52:34

@kilencövestatu: 54. :)
és vigyázz mert bant kapol!

kerdesek05 2009.06.19. 17:00:54

remélem rájön a párod és kibasz téged gyerek nélkül

smartdrive 2009.06.19. 17:12:55

melyiktől van a gyerek? nem derült ki a szövegből

carneval 2009.06.19. 17:40:14

Ha megcsalod a másikat azzal átbaszod, ha nem mondod el még jobban átbaszod mert még azt a jogát is elveszed tőle h ő döntse el h veled akar e így lenni vagy nem ÉS ha még azt is bemagyarázod magadnak h te csináltad jól akkor nagyon eltévedtél...önzőség amit tettél és még a felelőséget is gyáva voltál vállalni utána. Aki meg azt mondja h nincs hűség az csak magát takargatja, nem hűség nincs hanem ő hűtlen ennyi - Attól még h mindannyian követünk el hibákat azok hibák maradnak és attól nincsenek elnézve mert "más is csinálja" meg "senki nem tökéletes"

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.19. 17:47:52

Mikor olvasni kezdtem a kommenteket rendesen elhúztam a szám milyen nyálas lesz ez, mindenki megértő...
..aztán látom nincs minden veszve ;->>

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.19. 17:51:47

@Szelid sunmalac: "A posztolo valoszinuleg mar torott csontokkal, belso verzesekkel..."

Lehet túl sokat vagy emberek között, ha egy félrelépésre ilyen lenne a reakciód.
Senki nem mondta hogy maradi vagy, max. a tolerancia hiányára céloztak már páran..
Ez egy ilyen blog, aki ezt olvassa, ezzel találkozik. Elvileg csak azokat érdekli igazán, akik már jártak hasonló cipőben avagy felmerült bennük de nem inogtak meg :-)
Ha véletlen kisebbségben maradsz a véleményeddel tán ezért van.

majomka 2009.06.19. 17:52:54

szerintem aki valaha megcsalt már valakit és van szíve és bevallotta, az soha többet nem csal meg senkit, mert annál rosszabb érzés nincs, mint elmondani.
Ha meg nem mondja el, akkor a lelkiismeretével kell elszámolnia, de abból soha nem lesz igazi jó kapcsolat, mert titok van benne.
Ha pedig egy nyilvános fórumon keres feloldozást, és még magát sztárolja, az undorító.
FÚJ.
Cica7: "Mindenki megcsal mindenkit????"
Hát anyukám, kurvára nem. Kísértés, az van mindig, de megcsalni nem kell.

I-brahi 2009.06.19. 18:13:28

Mint fentebb valaki írta, ez a blog a megcsalásról szól. Magyarán: Elég jó esély van rá, hogy egy sztoriban benne legyen, hogy vagy a posztoló csalta meg a párját, vagy fordítva. tehát aki idejön olvasgatni, tudja, hogy mire számítson. Szóval az erkölcscsőszködő barmok fogják be szépen a pofájukat, mert pl. aki képes lenne kicsinálni a párját, egy megcsalás miatt, mint azt az egyik fentebbi posztoló jelezte, hogy ő megtenné, arra bizony lennének ötleteim, hogy milyen módon szenvedjen lassú kínhalált... Ezek aztán az erkölcsök!

A megcsalás sokkal bonyolultabb dolog annál, mint hogy valakit a ribanc vagy a szemétláda egybites kategóriákba soroljatok.

hepe 2009.06.19. 18:20:29

@Rebelde: Mit vagytok úgy oda egy kiváncsiságból tett félrelépés miatt?Ha vissza ment a párjához akkor Ő győzött,Ő a jobb!Egyébként is nem szappanból van nem kopik!!!!

fakof 2009.06.19. 18:22:01

már megint ezek a hormonok..

Chapell 2009.06.19. 18:37:59

Baromság a másikat kitenni ennek. Ahhoz bezzeg nem gyáva, hogy aláfeküdjön másnak, de ahhoz igen hogy elmondja "Basszus ki akarom próbálni mással" vagy "Már nem érzem azt hogy jó lenne és mással akarom csinálni". Így meg bezzeg a pasi meg úgy gondolja, hogy "nem csalom meg, mert tisztelem", holott lehet neki is fizikai szükséglete lenne hogy jól beleverje a lompost másba. Ez így nem igazságos.

DR.version · http://m-12.blog.hu 2009.06.19. 18:40:04

kurvábol lesz a legjobb feleség, nem hiába mondják

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.19. 18:55:35

@Chapell: Ez nem extrémsport, nem bátorsági próba :-) Kicsit talán bonyolultabb.

2009.06.19. 18:57:56

Ez igen!
Amikor a hüje szutyok ugat.
Ha elhagyne nem bírnám ki. Akkor miért kell más f@szra ücsörögni? Mi?
Meg vele a legjobb a szex? Akkor miért is cumiztál teli szájjal?

Ja, és babát vársz. Hát, gratulálok! Félrekúrok majd egy gyors gyerek, nehogymá megtudja és elhagyjon, hiszen azt nem bírnám ki, mekkora egy retardált ez a csaj!

Istenem, kérlek ments meg az ilyenektől, előbb vigyen el egy vonat, vagy valami betegség, mielőtt ilyen akad az utamba. Ámen!

Lángoló péklapátot!

radix 2009.06.19. 19:07:30

ez egy hatalmi játszma, semmi más. megcsalom, mert megtehetem. nem mondom el neki mert megtehetem. azért maradok vele, mert a másikkal ezt nem tehetném meg.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.19. 19:14:30

@radix: Súlyos tévedés. Aki _valóban_megteheti (a kapcsolata elfogadja) az sokkal ritkábban teszi. Tán épp ezért.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.06.19. 19:14:48

Midnig csak a Dr. House idézet jut eszembe a 4. (?) részből.

"A legtöbb házasság hazugságon alapszik. Az önöké jól kezdődik. "


Persze ezt nem leugatásként mondom, csak mint érdkességet. Mivel a leghosszabb kapcsolatom 3 hónap volt, szart sem tudok a témáról... Senki sem tökéletes, de van aki legalább belátja, hogy hülyeséget csinált. Ez ma már önmagában nagy szám sajnos... Nekem biztos rosszul esne a tudat, ha tudnám, de viszont a bizonyítékok nyilvánvalóak. Nem léptél le. Ez nekem sokat számítana.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.19. 19:16:37

@Hivatásos beszólóművész: "előbb vigyen el egy vonat, vagy valami betegség, mielőtt ilyen akad az utamba" .. ilyet tán sose kívánj, nem túl ritka eset ;-)

radix 2009.06.19. 19:17:34

@úriparaszt: akinek elfogadja, az nem megcsalás, csak félrekufirc

ha én olyat teszek, amiről a másik nem tud, pedig elvárhatná, hogy tudjon róla, az igenis hatalmi játszma

kasu 2009.06.19. 19:17:39

Soha nem tudhatod, mikor jön valaki, egy érzés és az élet egyszeri, megismételhetetlen. Ameddig lángol, addig nincs más, miért is lenne? Amikor rengeteg idő eltelt, kijön a hiány, a magány, a flusztráció vagy csupán maga az egyéniség. Vannak helyben ülő faszik és csajok, meg vannak vadászok illetve kikapósak. Ami pedig a titkos külső kapcsolatokat illeti, bizony sokszor ez kell a házasságnak, mert újrateremt, visszaterel. Persze nagyon szar, ha engem "hagynak el" a régiért. De létezik, megtörténik.
A kapcsolat emberi, gazdasági vállalkozás, ki kinek az igényeit elégíti ki, és összetartó eszköze a szex. Ha az nem jó, bármi lehet, lényegében elmúlik. Ha meg jó a többit is segíti. Persze a dolgokkal szembenézni nagyon nehéz, és változtatni még nehezebb.
Ha jót akarsz, a párkapcsolatért minden nap tenni kell, hogy megmaradjon és működjön. Néha az segít, ha óriásit kefélsz házon kívül, magadnak is bizonyosság és sokszor visszaterel a megszokotthoz, mert ő mégis mindent tud és jobb a biztos, főleg ha gyermekek miatt is felelősséged van... nehéz a tutit megmondani. mindenki maga tudja, vagy nem:-)))

radix 2009.06.19. 19:20:27

@kasu: még több közhelyet, légy szíves, biztos van ott még, ahonnan ezek jöttek

232323 2009.06.19. 19:25:49

Ne szarakodjunk már ennyit. Ez egy utolsó, gerinctelen, sunyi topribanc, aki maszatolja a felelősségét. Korábban írta valaki: imára emelem a kezem és kérem a Jóistent, hogy az ilyenektől mentsen meg, ne a Gonosztól! Sajnos nem mindig hallgatta meg... :valamilyenszámjli

*köp

kasu 2009.06.19. 19:29:22

@radix: Közhely? Az egész életed egy közhely, miről beszélsz? Ha nem éppen szopásról és (félre)baszásról beszélek, akkor már uncsi, mi? Basszus, legyen 2-3 gyereked, aztán tartsd el. Bárki, aki párkapcsolatról beszél, könyvben ír az egy közhelyeket soroló barom, te pedig kiismered magad és okosan élsz közhelyek nélkül, a saját fejed után.
Ezek jöttek még onnan, ahol a többi is van, esetleg tőled is jöhet valami, ami nem a fikázás, hanem hozzászólás a témához.

gezabá (törölt) 2009.06.19. 19:36:25

ez itten egy fikázóblog... már megint, még mindig. hajrá! majd sztorizok, ha ráérek.

Csávógyerek 2009.06.19. 20:14:54

"Úgy éreztem a régi már nem az igazi, szakítani nem akartam, anyagi okokból sem (nem volt fullgazdag a pasi, csak közös háztartásunk volt, amit én egyedül nem bírtam volna fenntartani!!)." ... Két felkiáltójellel a zárójelbe tett mellékgondolat végén. Most akkor, mit akart itt lenni a főgondolat?

Nem értem a logikát sem. Miért, ha fullgazdag lett volna, akkor inkább szakított volna vele? Egy ezek szerint, egy fullgazdaggal könnyebb lenne szakítani? Most akkor pontosan ki nem volt eléggé eleresztve anyagilag a szakításhoz?

Na mindegy, egy csak egy aprócska jele az író fejében való zűrzavarnak, amelyet a gondolatainak a papírra vetése sem segített kitisztázni.

Elemezgethetnénk tovább a nem gyerekpárti kismama gondolatvilágát, és hogy valószínűleg mit is akart közölni, főleg az utolsó bekezdés totálisba hajló káosza után, de érdemes-e? Inkább ...

Lányom, bűnbe estél, de én most feloldozlak. Menj békével, és blogolj újabb kamutörténetet nyugodt lélekkel! Ámen.

Szigliget 2009.06.19. 20:36:12

Gratulálok. Te egy ribanc vagy, aki talált egy ócska magyarázatot a tettére, illetve lelkiismeret-furdalásból szülsz még egy gyereket is. Ezért tart itt a világ. Most meg avval, hogy kiírtad a világhálóra, azt gondolod, hogy le is tudtad a vezeklést. Hát nem, de sajnos már ártatlanok is részesei lesznek a hosszú kálváriádnak.

Kytia 2009.06.19. 21:02:17

Igenigenigeeeen!!

Gyülekezzetek Barbiworld lakói, legyőzzük a sötét oldalt.:))

suo tempore 2009.06.19. 21:52:03

csak én vagyok, aki az utolsó bekezdést egyáltalán nem értette?

mi ez a rizsa?

Kytia 2009.06.19. 21:57:02

@suo tempore: Szerintem az exével kavart a csaj, csak az elején még úgy gondolta, nem bonyolítja ezzel a történetet. De mivel koncentrációs képessége két bekezdésig terjedt, igényszintje meg addig, hogy át se olvassa, mielőtt elküldi, végül kijött az igazság, csak kissé zavarosan.:) Például egyszer az én exemről beszél, egyszer valaki máséról.:))

Netuddki. 2009.06.19. 22:05:08

Ne féljél! Előbb-utóbb minden kiderül. Minél később, annál rosszabb lesz. Mivel nem te mondtad el, így nem tudod hogy fog majd reagálni a felszarvazásra. Lehet akkor már óvodás lesz a gyerek...

Thames30 2009.06.19. 22:10:39

@suo tempore: Na, akkor en elmagyarazom neked :-) Azt akarja mondani, hogy ha te rajossz, h a legjobb haverod felesege felrekefel, meg veletlen sem szabad bemartanod a haverodnal, mert lehet, hogy csak kiszorakozza magat a no aztan megy vissza apucihoz, mert ugye csak a biztonsag kell neki. Na, az ilyenektol hanyok!

Thames30 2009.06.19. 22:15:37

@kovi1970: Sztem nem feltetlen derul ki, de az biztos, h az Elettol visszakapja. Duplan. Mert megerdemli.

69Roy69 2009.06.19. 22:35:41

szerény véleményem szerint, a legboldogabb emberek a tudatlanok, engem megcsalt a barátnőm, és a legjobb pár lehetnénk, ha nem tudnék róla, de mivel volt olyan ostoba hogy elmondta, igy számomra ő egy kibaszás az életemben, mivel én meg tul segg vagyok ahhoz hogy elhaggyam, de a lényeg amit a témához röviden füzök, inkább kívánom ezt és halok meg tudatlanul, mint hogy törjem utána a falat és átkozzam az életemet, és az öngyilkosságig sodorjam magam, ha megtudom.(nem kétség ha a férj szeret, már csak magát képes utána megsebezni.)

Thames30 2009.06.19. 22:44:01

@69Roy69: Nemtudom, sztem nem feltetlen ez a helyzet. Mert a megcsalas ugyanolyan, mint amikor a ferfi meguti a not. Ha egyszer megtortenik, semmi nem allitja meg, meg fog tortenni masodszor, harmadszor, sokadszor. Vagy lehet, csak tul sok negativ tapasztalatom van? Mindenesetre olyat meg nem lattam, h valaki csak egyszer kefel felre...

69Roy69 2009.06.19. 22:48:22

@Thames30: az igazságot, csak azt tudhatja aki ismeri a párját, az én esetemben tudom a pia tette, de nem tudok neki megbocsájtani soha igazándiból, mert nagyon szerettem. a pofonról meg annyit, az első pofon függöje, szóval ha az első csalás részesgés miatt volt, és nagyon bánja lehet nem teszi meg ujra, persze ez is lehet, na a rohadt élet, hol a pisztolyom, valaki löjjön le .

Thames30 2009.06.19. 22:53:02

@69Roy69: Hagyd a pisztolyt, nem er annyit! Vszinu megbocsatani meg tudtad de elfelejteni -teljesen normalis- nem lehet. Mindig egy seb lesz. A pialos megcsalassal meg az a gaz, h akkor tobbet ne bulizzon nelkuled vagy az epp aktualis baratja nelkul? Mert ugyan jozanul banja es tiszta szivbol banja, de ha megint leissza magat, megint felrekefel? Ah, sehogy nem jo ez!!!

69Roy69 2009.06.19. 22:57:01

valahogy másképp képzeltem el a dolgot, szép álom: összejövünk, megértjük egymást szeretem CzzzzzC c c és félre lép, nos, erre az az igazság, keresem azt akit megértek, megért, és egyet akarunk, és kb nem is találok ilyet :D, hol az a rohadt pisztoly ...

Thames30 2009.06.19. 23:03:49

@69Roy69: Hat, nem akarok am nagyon okosnak tunni, de az emberek kb 95%-a nem talalja meg az igazit egy eleten keresztul. Talalunk embereket, akikkel jol elvagyunk. Talalunk egy (vagy ugye sokszor 2-3-4) "special" szemelyt vele osszekotjuk az eletunket, de ha megnezed a hazassagok nagyresze csak szenvedes, folyamatos kompromisszum kotes. En sajnos 1 hazaspart nem ismerek, akik igazan boldogok. Persze, elvannak, es elik az eletuket, de az nem az igazi boldogsag.

69Roy69 2009.06.19. 23:13:08

hát tudom, elég csak a szülökre nézne, anyám 3 dik férjével van együtt, apám meg nem tudom hanyadik csajjal, szóval biztató jel, de most van egy rendes csaj akivel jól megvagyok, és és kurvára röhögünk egymáson(bocsi a káromkodásért, csak kifejezem mennyire ), mert megértjük egymást, de pofátlanság lenne vele félre lépnem, egyrészt a csaj szempontjából is, másrészt én nem akarok olyan ember lenni, aki eldobja az erkölcseit mert a másik megtette, megtartom a lelki tisztaságom, amig csak tehetem, de ki tudja meddig birom.

Thames30 2009.06.19. 23:23:34

Csak azert felrelepni, mert veled megtette - nem szabad. Mondjuk az en allaspontom szerint felrelepni sosem szabad, na mindegy. Szoval nem a te dolgod ezt "visszafizetni" neki, sajnos az Elet majd megteszi. Altalaban az ilyen szarokat duplan kapjuk vissza.

232323 2009.06.19. 23:33:10

Ti hisztek abban, hogy az élet igazságos? Hiszitek, hogy a rossz mindig és a bűneinek megfelelő büntetést elnyeri? Igen?

Mert ha ez így van, akkor a jónak, a jóknak pedig nem kellene kínlódniuk és szenvedniük mások gonoszságától... nemde?

Thames30 2009.06.19. 23:36:28

@232323: Lehet, kinevetsz erte, de en hiszek benne. Mindenkinek szenvednie kell, mert mindenki bunos, igy vagy ugy. Olyan nincs, hogy valaki csak jo.

69Roy69 2009.06.19. 23:49:07

mondom valamit, a világ nagy egyensúly, ha nem lenne rossz, nem lenne mit jónak nevezni, akkor nem tudnánk. ezért van a rossz :D egy kis szöveg nektek :P
hiszek az igaz szerelemben, de az hogy a világ rossz csak azt jelenti sorsunk van, tetteinknek mély következménye, ebből látszik... rövid példa értsétek a faszságaimat: nagypapám rossz nőt választott, de szerette az ágyban lett egy gyerek, az apám, de baszott rá csak megverte, nevelni nem nevelte, aztán az anyja aki rajta verte le apja faszságait, aztán édesapám, aki ezeket megszendvedte elhagyta anyámat, és én baszok rá anyám rossz férjei miatt. röviden XD

69Roy69 2009.06.19. 23:50:23

@69Roy69: mert ügyebár apám is rossz nőt választott, és ugyérzem én is ezt szenvedem el :D, mert ugyanolyan töketlen vagyok, mint elődjeim

T1GRIS 2009.06.20. 00:14:12

@Cica7: "Ha olyan produkciót nyújtok, amit a Huslerben is megirígyelhetnének, akkor kisebb az esélye, hogy megcsalnak?"

Az ég szerelmére, ez még kérdés? :)
Egyszer egy halmozottan rinyálásra hajlamos csaj megkérdezte tőlem, mit csináljon, hogy ne csalja meg a barátja. Háromszavas válaszom egyszerűnek tűnhet, de azóta sem találtam ki jobbat: szopd le mindennap. :))

T1GRIS 2009.06.20. 00:16:26

@Lófasz Hadnagy: OFF: Az "ócska ringyón" kívül volt másik kommentje is Lófasz Hadnagynak? És tényleg kimoderálták, vagy csak átmeneti megjelenítési zavar volt. Ha tényleg moderáltak, akkor einstand!!! ON.

T1GRIS 2009.06.20. 00:19:15

@Szelid sunmalac: Ööö, jól értem, hogy megölnéd a hűtlen párodat?
:))))
Baszkíí, ez mekkora már! :D

T1GRIS 2009.06.20. 00:24:44

@carneval: Az utolsó mondatodhoz: szerintem azok közül, akik itt némi tapasztalattal a zsebükben szólnak hozzá a témákhoz, egyikünk sem állította, hogy hibátlanok lennénk. A hűtlenség általános volta nem felmentés, pusztán tény.

T1GRIS 2009.06.20. 00:32:15

@Chapell: "Így meg bezzeg a pasi meg úgy gondolja, hogy "nem csalom meg, mert tisztelem", holott lehet neki is fizikai szükséglete lenne hogy jól beleverje a lompost másba. Ez így nem igazságos."


Na, mivel elmúlt éjfél, akkor osszuk is ki a tegnapi Barbie-díjakat!
Harmadik helyezett lett József Szolnokról, aki megsiratta szomszédja három lábbal született kiskutyáját,
ezüstérmet szerzet Mariann Gödöllőről, aki elhitte, hogy a diszkóban, ahová barátja hétvégenként a haverjaival jár, tényleg nincs térerő, ezért nem elérhető,
győztesünk, azaz a pénteki Berbie-Nagydíjas pedig CHAPELL, aki szerint az Élet Igazságos!!!
Gratulálunk a győzteseknek! :DDD

domdodom69 (törölt) 2009.06.20. 00:33:22

a kommentem túl hosszú lenne, aki kíváncsi, megtalálja a véleményem.

T1GRIS 2009.06.20. 00:39:30

@radix: (Azért a "flusztrációért" az extra pontot adjuk már oda neki. ;))

@Thames30: "Mindenesetre olyat meg nem lattam, h valaki csak egyszer kefel felre..."
- Pedig van ilyen! Ha szelíd sünmalac barátnője az illető. :DDD

Kytia 2009.06.20. 10:21:49

Jóóreggeeeelt!!

Baszki, nem hiszem el, hogy nem kaptam Barbi-díjat! Napok óta tépem itt a szám, és még az első 3-ban sem vagyok benne!!! Legalább nevezhetnénk Kytia-díjnak a tiszteletemre.:)))

@vagyok, aki vagyok...: A gondolatmeneted nagyon tetszett. Hozzáteszem, nem csak azok egyszerűsítik le a problémát, akik azt mondják, hogy vagy nincs megcsalás, és akkor király, vagy van, és akkor kuka. Azok is, akik azt mondják, ez van, ilyen az élet, az ember, ha pinát lát, farkat dug bele, ennyi. Meg azok, akik összemossák a megcsalást egy féléves kapcsolatban, azzal, amikor 10 év után lép félre valaki, valamint összemossák a 10 év után egyszer(mondjuk a vállalati bulin, részegen) megtörténő alkalmi félrelépést azzal, amikor férjuramról kiderül, hogy 7 éve szeretőt tart, és oda pumpálja a család pénzét.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.20. 10:58:44

@Kytia: "..7 éve szeretőt tart, és oda pumpálja a család pénzét."
Ez mit is jelent? A család éhezik a szerető meg kacsalábon forog? Vagy mit? ;-)))

69Roy69 2009.06.20. 12:25:06

"...apu vegyél nekem játékot, egy 10 ezer forintos pc-s et akarok,
-fiam most nincs rá pénzem, majd a következő fizetésnél lesz,
- drágám, elmehetnénk a családdal, valami kirándulásra
-drága feleségem, majd csak a következő hónapban lesz meg a pénz, vagy csak azután, tudod milyen elfoglalt vagyok

Kytia 2009.06.20. 14:09:33

@úriparaszt: Úgyúgy, ahogy 69Roy69 mondja. Pontosan úgy. Látom, nemcsak nekem ismerős a helyzet.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.20. 14:31:00

@Kytia: Hmm, ez nekem nem ismert eset. A családról való gondoskodás über alles, a szerető csak utána jöhet ;-) Ilyenkor tényleg célszerűbb elválni é majd vonják a gyerektartást (feltéelezem az említett fajta magától nem fizet).

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.20. 14:33:12

Nem pont a témához de " vegyél nekem játékot, egy 10 ezer forintos pc-s et akarok" ebből az 'akarok' rosszul hangzik. Kérni lehet bármit (tőlem) akarni semmit ;-)

Kytia 2009.06.20. 16:02:14

@úriparaszt: Hát, a gyerekek már csak ilyen kis akaratosak.:)

Amúgy kb. minden középosztálybeli, vagy annál szerényebb anyagi körülmények között élő így tart szeretőt. A milliomosoknak biztos szerencséjük van, hogy van annyi, ami a családot és a szeretőt is kielégíti.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.20. 16:06:46

@Kytia: Úgy látom ezt másképp látjuk :-DD A 'szerető' nem pénzkérdés. Szerintem.
Az a szerető akire te gondolsz az a kurva (ha nő), minden sallang és negatívum nélkül. Aki pedig ebből él az a prosti (szintúgy negatív sallang nélkül). Szótárügyileg, nálam. :-)

Kytia 2009.06.20. 20:44:31

@úriparaszt: Persze, de ha már elmennek valamit mulatozni, azt biztos a pasi fizeti. Meg ugye ajándékok, ilyenek. Ki segítségek itt-ott. Persze minden helxzet más, de azért egy nő sosincs ingyen.;)

azallamenvagyok 2009.06.21. 08:53:42

@úriparaszt: a sztereotípiák erősebbe a szótárnál:) örülök, hogy mindig lehet arra számítani, hogy a helytelen értelmezéssel szembeszállsz:)

@Kytia: te most azt akarod mondani, hogy minden nő kurva, vagy valami lovagkorról álmodozol?

Kytia 2009.06.21. 10:19:03

@úriparaszt: @azallamenvagyok: Ti most ugye csak azért adjátok a naívat, hogy ellentmondjatok nekem? Könyörgöm, mondjátok, hogy igen.:)
Szinte elképzelem, ahogy hatalmas bambiszemekkel pislogtok a monitorra, hogy "mííí?? A nőőő, meg a péééénz? Én ilyenről még neeem hallottaaam."
Ugyan már! Inkább barbizzatok le hússzor, de ne csináljátok már ezt velem!:))) Valószínűleg sose vettetek ajándékot a szeretőtöknek, sosem hívtátok meg egy vacsorára, hétvégi wellnessfürdőben, moziban is ő fizetett, sőt, a kapcsolat fenntartásához szükséges mobiltelefon- és benzinköltséget is nyilván kiszámláztátok neki.
És akkor ez csak az "alapcsomag" volt.

azallamenvagyok 2009.06.21. 10:41:40

@Kytia: próbálj meg a csak fekete és fehérről legalább szürkeárnyalatosra váltani. Igen, van olyan amit te mondasz, de nem kizárólagos, mint ahogy állítottad, ezért kötöttünk bele. Kinek-kinek az ízlése szerint legyen. megjegyzem, ha egy szeretőnek wellness hétvége elvárása lenne, akkor inkább a kurvázást választanám. Gondolkodás nélkül. Ha neked ilyenek az elvárásaid, jogod van hozzá, másnak nem (szerencsére)

azallamenvagyok 2009.06.21. 10:42:19

mármint másnak nincs ilyen elvárása:)

Kytia 2009.06.21. 16:53:14

@azallamenvagyok: Ha Te mindenkit lekurvázol, akit meghívsz egy kapuccsínóra, akkor nem tudom, ki látja fekete-fehérben a dolgokat. Nyugodtan felejtsd el a wellnesst, nem az a lényeg, mondjuk, hogy az kiesik, marad a többi. Szerintem tudod, miről beszélek.

És nem állítottam, hogy ez kizárólagos. Azt állítottam, hogy ilyen IS van, tekintve, hogy úriparaszt hitetlenkedni látszott.

azallamenvagyok 2009.06.21. 18:51:45

@Kytia: a lényeg a szertői létezéshez anyagi elvárásokat kötni, ha nem wellness, akkor marad a többi:) "Már csak az árról vitatkozunk" :)

Kot Marlboro 2009.06.22. 03:08:16

"neki még egy babát is képes vagyok szülni"

hát az rég gáz, hogy egy gyereket _valakinek_ szülnek...

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.22. 08:44:37

@Kytia: szvsz aki egy kávé árát a családtól veszi el, annak egyéb gondja is van, nem csak egy szerető :-)

Persze lassan nem ártana definiálni kinek mit jelent a szerető ;-)
...ha már ennyit emlegetjük :-D

Kytia 2009.06.22. 11:19:00

@azallamenvagyok: :DDD Erre már nem tudok mit mondani. A mobilszámla és a benzinköltség nem a szeretőt boldogítja, mégis ki kell fizetni. Ha érzelmi kapcsolat is van, jönnek mellé az ajándékok, egyebek, és sokszor egy-egy közös élmény, utazás, ami általában szintén pénzbe kerül, és gyakran nem a szerető forszírozza, hanem maga a férj.

Igenis van olyan helyzet, amikor a család szívja meg anyagilag, hogy a férj szeretőt tart. 69Roy69-nek és nekem volt ilyen tapasztalatunk, és gondolom, egyértelmű az eddig leírtak alapján, hogy a sokszög melyik oldalán álltunk. De ha mégsem volna az, elárulom: mi voltunk a gyerek. És nem, nem ordibáltunk kétnaponta új Playstation-ért, mielőtt erre gondolnátok, néha az alapigények kieléítése is nehézséget okoz a családban, a szeretőre mégis futja.

@úriparaszt:

Szeretőből sokféle van, ahogy abban a bejegyzésemben is jeleztem, ami ezt a vitát elindította. (Lásd: fentebb) Ez egy típus. Nem a luxuskurvákra gondoltam, az egy egész más kategória, és aki azokat fizeti, valószínűleg elegendő pénzzel rendelkezik a családja számára is. De azért ne csináljunk már úgy, mintha egy szeretőkapcsolat abból állna, hogy felmész félórára üríteni, aztán mész is tovább. Persze biztos ilyen is létezik, de szerintem nem ez az alap.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.22. 12:44:00

@Kytia: Még mindig nem derült ki, kit is értesz szerető alatt.

Költség téma más kérdés, már amennyiben ezt extra költségnek nevezzük. Szvsz egy hobbi többe kerül :-D Ha valaki a család megélhetését kockáztatja ezzel (wellness hétvége? ajándékok? baszki.) az egyértelműen seggfej.
Félórai ürítésnél pedig jóval egyszerűbb (és tuti olcsóbb) az ötcombú marcsi ;-))

kár hogy ilyen kevés időm van, írnék erről többet :|

Kytia 2009.06.22. 19:55:12

@úriparaszt: Hát, tényleg kár.:) Az ötcombú marcsiról meghallgattalak volna bővebben.:)))
Asszem, most tanulhattam volna valamit.:))

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.22. 21:38:49

@Kytia: Látod milyen sok dolgot tanultam, annó, 1.5 év alatt a seregben? ;-)))

Burgermeister 2009.06.23. 12:05:47

Néhány év mulva kiváncsi leszek a véleményedre.....amikor Ő lép majd félre.

IndaMuncher 2009.06.23. 12:46:23

@Cica7: Tényleg megtennéd, úgy hogy van pasid? Szép...
süti beállítások módosítása