Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megcsaltalak

Megcsaltak? Te csaltál meg valakit? Küldj E-mailt a megcsaltalak@gmail.com címre és vigasztalódj, vagy nyerj feloldozást!

Utolsó kommentek

Három hete csúnyán összevesztem a férjemmel egy kis apróságon, és nem nagyon beszélgettünk azóta (hozzáteszem 7 éve vagyunk házasok)3napja mikor már ő aludt keresték telefonon és sms-ben is. Azt hittem hogy a munkahelyéről ezért megnéztem az SMS-t amit Antaltól kapott.

Ledöbbentem, mert szerelmes sms volt, szeretlek drágám, jó éjszakát, találkozzuk éjszaka, mert akkor nincs ismerős a környéken. Erre én felelősségre vontam és persze nem volt mit tagadnia, sőt azt mondta hogy megérdemlem(ami szerintem nem igaz mert a segge is ki van nyalva).

Nem akartam a gyerek előtt vitázni vele ráhagytam. Másnap mondtam neki hogy cuccoljon el a nőhöz mert én nem vagyok hajlandó rá főzni, mosni stb. Erre ő megijedt és azt mondta hogy nincs már meg a nő mert megmondta neki, hogy családunk van( 21 hónapos kisfiunk)és hagyja békén. De ezalatt a 3 hét alatt ő tagadja hogy smsen és beszélgetésen kívül más is lett volna, de én már nem hiszek neki.

Ha valaki csak beszélget nem úgy végződik hogy nagyon szeretlek drágám, hacsak nem volt köztük több. Vagy nem jól látom?

Segítsetek most szerintetek mit tegyek?Adjam fel azt amit eddig elértünk, lakás, autó és elsősorban a kisfiam apa nélkül nőjön fel? Tűrjek vagy ne, próbáljuk meg még vagy nincs értelme?

Köszi: Sz

Címkék: hűtlenség szerelem megcsalás félrelépés férficsal

126 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megcsaltalak.blog.hu/api/trackback/id/tr51183767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuiKang 2009.06.14. 22:13:00

@KoborMacska: nyitott házasságnál pofátlanabb dolgot el nem tudok képzelni.
"Jaj, anyukám, ma egy szöszihez van kedvem, szia, majd később jövök, érezd itthon jól magad este. Vagy hívd át a Bélát, mondta délben, hogy kanos nagyon..."

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.06.14. 22:18:26

@KoborMacska: Azért én se ma kezdtem és tudva levő, hogy kettőn áll a vásár. Szerző önmagát nyugtatja itt, hogy tiszta szívvel tegye gallyra majd azt, akit szerelemből választott. Szerintem ha ilyet mondhat egy pasi a feleségének, akkor azt nem először mondja... Feltételezem már rutinja van benne, mert hagyták, hogy paraszt legyen. Zsák a foltját...

Parasite 2009.06.14. 22:19:07

nem kell házasodni.

KoborMacska 2009.06.14. 22:20:16

@ged: Elnezest, de ezek nem tenyek, hanem nevvezzuk inkabb magan velemenynek.

Az en volt ferjem egesz biztosan nincs ugy tervezve hogy tobb not is dugjon, o peldaul monogam. A legtobb ember nem monogam (a hutlensegi statisztiakak ezt eleg jol bizonyitjak, de az hogy ki monogam az a nemtol fuggetlen.

A megbeszelos dolog pedig kivaloan mukodik minden olyan kapcsolatban, ahol mindketten nyiltan szeretik, es tiszteletben tartjak egymast.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.06.14. 22:22:13

A mai házasságok abból állnak, hogy az egyik fél ideológiát teremt a jövedelmező váláshoz. Ha másképp nem megy, akkor hagyjuk a partnert szabadon félre lépni, persze közben azért csekkolják az e-mail-jeit, meg az sms-eket. Azért 3-4 éven belül a legkreatívabb házastárs is követ el valami hibát. Manapság már nem divat a megbeszélni, kibékülni, hanem az egyik tarol. Szándékosan nem írtam nemeket, mindenki döntsön tapasztalatai szerint.

KoborMacska 2009.06.14. 22:23:36

@espadazo: nyilvan nem eloszor volt a hapsi paraszt, ebben igazad van. De aki szerelmes, az hajlamos azt hinni, hogy a masi majd idovel megjavul... en kigyogyultam az ilyen tevhitekbol, masok meg csak most kezdik a tanulast. Szoval ebben az esetben en a "zsak a foltjat" dolgot visszautasitom, a posztolo neveben is.

KoborMacska 2009.06.14. 22:27:32

@LuiKang: En meg azt tartom pofatlansagnak, hogy valaki olyanrol ir iszonyatos magabiztossaggal, amirol a leghalvanyabb fogalmai sincsenek. Az altalad elkepzelt jelenet peldaul nem fordulhat elo egy nyitott hazassagban, de most nem erek ra magyarazni - ott a Google, hasznald, muvelodj.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2009.06.14. 22:29:30

@KoborMacska: Majd a bíróságon kiderül mennyire volt szerelmes :-)
Azon azért évtizedek óta naivan mosolygok, hogy nők a szerelem zászlaja alatt hisznek abban, hogy megváltoztathatnak egy kifejlett férfi emberpéldányt :-)))
És amikor ez a hitük rendszerint kudarcba fullad, jönnek a követelések az elvesztegetett évekért.
Persze pasi is bunkó, mert hagyta, hogy csavargassák rajta a bekorhadt potmetert.

ged 2009.06.14. 22:30:04

@KoborMacska: Jó dolog, hogy idealizálsz, de a volt férjed, pont azért a VOLT férjed, mert most egy másik nőt dug... "o peldaul monogam" - aham, tehát nem derült ki, hogy félrejár :) vagy nem voltatok együtt "elég" ideig.

"A megbeszelos dolog pedig kivaloan mukodik minden olyan kapcsolatban, ahol mindketten nyiltan szeretik, es tiszteletben tartjak egymast." - most nem a nyílt kapcsolatokról beszélünk? Ahol bárki, bárkivel ágyab bújhat? Mert az, hogy elmondjátok egymásnak kivel voltatok, k-ra nem egyenlő a nyíltsággal és a tisztelettel.

KoborMacska 2009.06.14. 22:34:01

@ged: azert kell a volt ferjenek most masik not dugnia, mert en otthagytam, es soha tobbet nem vagyok hajlando vele dugni.
Es nem azert hagytam ott mert megcsalt volna, hanem azert mert nem mindig tudott normalis ember modjara viselkedni.

alumi 2009.06.14. 22:42:25

Nyilván a gyerek nagy visszatartó erő lehet.
Nyilván megpróbálod meggyőzni magad, hogy mégiscsak jobb lenne vele maradni, mert hát a lakás, meg a kocsi, meg a kényelem, amit megteremt.

De hosszú távon vajon hogy fogsz ebből kijönni?
És a gyerek?

A döntés a tiéd.

demagóg 2009.06.14. 22:57:15

Szerintem a férfiak nagy többsége igazából genetikailag poligám, és előbb, vagy utóbb indenki félrelép... Az esetek egy jó részében ez a házaságnak is - paradox módon - jót tud tenni. Úgyhogy tudom, hogy a megcsalás rendkívüli agressziót tud kiváltani a megcsaltból, de ha nem végződik válással a történet még használhat is... A szerelmek kb 2-3 évig tartanak utána úgyis elmúlnak. Türelemre van szükség, a többi férfi is ugyanilyen lesz... Nincsenek hercegek fehér lovon... Egyébként szerintem ez a leggázabb, amikor a pár telefonját (híváslista, SMS-ek) nézegeti valaki. Igazából erre nincs mentség...

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2009.06.14. 23:07:59

Van az, aki így is úgy is ... félrekúr...
Van az, akinek rossz lett otthon, igavonó lett, megértésre vágyik, vagy a mókuskerékből kikacsintana ... félrekúr
Van az, aki csak összejön egy másikkal, és el is válik magától, felvállalja.

Még mielőtt bekövetkezik ... akkor kell sokat beszélgetni, ápolni a kapcsolatot. Hogy mondhasd, hogy megtetted amit tehettél.

Mondta valaki, hogy a gyereke osztályában 80%! a csonka családban élő.

nemtom1 2009.06.14. 23:21:32

"ki van nyalva a segge" a hálátlan parasztnek. Elé van b@szva a kaja, meg vasalt ruha van rá adva. Rutinból. Nem is érted mi lehet a baja...

Nem kell attól félni, hogy lejjebb kell adni a szintet, a bíróság majd úgyis odaitéli a gyereket, és a gyereket nevelő szülőnek a lakást és az autót. Még gyerektartást is fog fizetni, majd te jól megmutatod neki. A gyerek is ellene lesz nevelve a szemét mocskának, mert hát mégse lehet csak úgy hagyni.

Pedig csak beszélgetni kellett volna, és meghallgatni egymást, akár még a vasalatlan ruha árán is, és nem napi rutint csinálni az életetekből.

Peter Blau 2009.06.15. 00:25:37

Az ilyenek szívnak a legnagyobbat mint a KóborMacska. Magyaráztam én már nem egy párnak miért nem lesz jó nekik a nyitott házasság, le lettem torkolva, aztán csak előfordult mindenhol egy eset és sírás rívás volt meg válás, és lőttek a nagy nyitottságnak :-) A nyitott házasság eleve kudarcra van ítélve. Megy pár évig, ez helyzetektől függően lehet jópár is, de egyre gyorsabban száguld a végkifejlet felé, és mindig az szívja meg a két fél közül aki a legjobban hangoztatja, hogy ez milyen jó. Mert amelyik csendesebb, annak már ott figyel valaki a háttérben :-) KóborMacska, a névválasztásod is nagyon beszédes már eleve. Nagyot fogsz vernyogni előbb utóbb, de nem bagzási hangulatban :-)

Megmondóleoltó (iloveu123) · http://huszoneves.blog.hu/ 2009.06.15. 00:44:02

Ostoba megunt feleség vagy. Talán többet kellett volna szexelni a férjeddel, és kevesebbet baszogatni. Ha unatkozol, akkor szerezz barátnőket, ne a férjed cseszegesd. Általában oka van annak, ha a pasi félrelép, legtöbbször az, ha a kedves "jófeleség" kurvára szarik az érzelmi és testi igényeire.

francia kapcsolat 2009.06.15. 00:44:38

@KoborMacska: Mekkor egy szemét vagy... És még azt hiszed magadról, hogy jó tanácsot adsz, de a család szétverése egy kicsi gyerekkel, azt gondolom elég rohadék tanács. Az a feleség pedig, aki elolvasgatja a férje sms-eit, nem szereti, hanem birtokolja a másikat. Aki nyilván leadja a pénzt, a nő meg felháborodik hogy ő bizony nem mos, nem főz rá... Nem bizony, csak az autót indítja be és a házat csinosítja. Így van ez rendjén, a hím meg menjen a picsába, hiszen már megtette a kötelességét és átadta a spermáját...

A felelősségét átérző, a jövőt tervező nő a család szíve, nem a seggluka. Van egy kis különbség a kettő között, az egyik összetart és az érzelmi stabilitást nyújtja, a másik meg szarik mindenre és mindenkire. Nos ez utóbbi a te válaszod. Ne sikerüljön.

KoborMacska 2009.06.15. 00:55:05

@Peter Blau: te csak szeretnel ugy szivni meg vernyogni, ahogy en :-D

A nickemet kernem nem kritizalni, nem viccet csinalni belole, es a szemelyes tamadasoktol, inzultusoktol is tekintsetek el, kedves vitapartnereim - mar csak azert is hogy ne tunjetek ostobanak.

Mint mindent, a nyitott kapcsolatokat/hazassagot is lehet rosszul csinalni, termeszetesen. De a gyakorlat azt mutatja, hogy ha jol csinaljak, akkor nagyon tartosak es boldogitoak tudnak lenni.

Az is magatol ertetodik, hogy nyitott kapcsolatot csak az tud jol csinalni, aki hagyomanyos/ zart kapcsolat epiteseben es fenntartasaban egeszen kivalo, hiszen egy JO nyitott kapcsolathoz meg sokkal tobb joindulat, intelligencia es tapintat kell - igy aztan erzelmi zavaros embereknek, kiegyensulyozatlan szemelyisegnek, eretlennek egyaltalan nem valo.

KoborMacska 2009.06.15. 01:04:43

@demagóg: a posztolo nem nezegette, nem ellenorizgette a ferje telefonjat, ezert is tudott a ferj sms levelezese sokaig titokban maradni. Mig egyszer aztan... baromi keso ejjel jott az uzenet... olyankor, mikor se az anyja, se a fonoke, de meg a haverjai se akarnak zavarni... hat, nem tudom, hanyan nem neztetetek volna meg, hogy na ez meg mi a franc?

Amugy eletemben senki telefonjaba, zsebebe, tarcajaba, taskajaba nem neztem bele... de ez fenti a szitu lehet hogy az en fejemben is kiolvasztotta volna a biztositekot.

KoborMacska 2009.06.15. 01:16:22

@francia kapcsolat: En nem vagyok szemet, de te ostoba vagy.

Akinek az a valasza, hogy "megcsaltalak mert megerdemelted" az nem ferfi, hanem egy pondro. Az elemi tiszteletet sem mutato ferfivel az elet kinszenvedes, raadasul az evek mulasaval egyre rosszabb lesz. A szemet az, aki ilyen korulmenyek kozott akar tartani egy gyereket.

Es az hogy mi az envalaszom, azt te egyszeruen nem erted, mert teged sem a posztban leirt tortenet nem erdekel, sem a hozzaszolok sokfele meglatasa/ velemenye, teged egyes egyedul az erdekel, hogy szart dobalhass masokra.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2009.06.15. 01:49:01


valami végkifejlet? hírek, újág?

csak annyit vallott be, hogy beszélgetett 'Antallal'? :)

egyébként a nők meg tudják nehezíteni az életünket. Nekem többször volt olyan, hogy egy csaj/nő rámakaszkodott, és bár tudta hogy van párom, zaklatott a 'szerelmével'. ez idővel súlyosbodott. egyik ilyen nő simán kinyomozta a számom - nem volt nehéz - és bombázott a szerelmes sms-eivel.
ott baszta el, hogy:
a) a páromnak elmondtam, hogy megint van egy ilyen 'őrült' de én őt szeretem
b) milyen már, hogy egy nő teper a pasinak, és nem fordítva??????

úgyhogy fel a fejjel, egy sms még nem a világ!!!!

parenyicza (törölt) 2009.06.15. 07:31:46

Akinek Antal néven van elmentve a szerető a telefonjában, az nem ma kezdte az "ipart".

azallamenvagyok 2009.06.15. 08:14:52

az autót nehogy feladd!

Komolyra fordítva a szót: mint minden poszthoz, itt is ajánlom magamat: Hűség 1 és 2 :) nem írom le százezerszer:)))

azallamenvagyok 2009.06.15. 08:17:23

@KoborMacska: szerintem ne fogd a gyerekre, mert a gyerekkel pont az a legnagyobb aljasság, ha az önzésünket, a sértettségünket vele mentegetjük, ha egy jó kis indokot csinálunk belőle, és mindent ráfogunk. Isten ne adja az ilyen szülőnek, hogy a gyerek egyszer átlásson a szitán...

Kis Hableány 2009.06.15. 08:46:22

Szerintem rugd kia francba.Én biztos nem mosnám tovább a szaros gatyáját meg nem főznék tovább neki.Főzzön neki a lotyója,ha kefélni van esze vele akkor főzzön is rá meg mosson is rá.

Kis Hableány 2009.06.15. 08:50:19

@Megmondóleoltó (iloveu123): Némelyik akkor is talál okot a félredugásra ha ki van nyalva a segge.Ebben az esetben pedig nem a nő volt az aki szart a kapcsolatra és felrugta azt,hanem a seggfej férj.Én biztos hogy nagyon kivágnám mint macskát szarni,azt takarodjon a kurváihoz.

Krumpliorr (törölt) 2009.06.15. 08:55:02

Komolyan ez a legnagyobb gond? hogy ki főz kire? meg hogy ki rakja bele a ruhát a mosógépbe?
Ne vicceljetek már, ezek olyan kézségek amit az ember 1 óra alatt el tud sajátítani, mégis úgy állítják be a nők mintha atombombát építenétek a mosókonyha magányában.
Ha gond ne csináld.

A pasi meg nyílván félredugott, vagy akart ami irreveláns mert az sms miatt nem tette meg nem azért, mert nem akarta.

Aki itt osztja az észt hogy azonnal lépni kell, nyilván soha nem élt vagyonközösségben, kis gyerekkel sok éven keresztül együtt a párjával.

Az én véleményem hogy lehet benne bízni, hogy majd találok valakit akivel jobb lesz, vagy olyat aki nem csal meg, van is ráesély kétségtelen, de nem biztos hogy annak a másiknak nem lesz még elviselhetetlenebb tulajdonsága.
Célravezetőbb megpróbálni megoldani ezt a huppanót mielőtt szétperlitek egymást egy olyan dolog miatt ami megoldható lett volna.

azallamenvagyok 2009.06.15. 08:57:45

@Krumpliorr: "Ha gond ne csináld." Igen ez egy alapvető dolog kellene, hogy legyen. Áldozatot ne hozzon senki a másikért, ha jólesik, akkor tegye meg, de azért, hogy utána mártírkodhasson.... megkérdőjelezi már a kapcsolathoz való alapvető őszinteséget is...

Krumpliorr (törölt) 2009.06.15. 08:58:03

Ja és a hibás keresés elég ovis hozzáállás, a problémát nem igazán a bűnbak megtalálása fogja megoldonani.inkább az okok megtalálása.
A posztban egy csomó dologról nem esett szó, pl az előzményekről.

casadera · http://netrandik.freeblog.hu/ 2009.06.15. 09:06:37

Kedves Sz,
ha vigasztal én tegnap találtam leveleket, melyek arról tanúskodnak, hogy az én vőlegényem nem éppen szent, konkrétan március óta van egy csaja... most nem beszélünk, még nem tudom mit tegyek... hova menjek!

Casadera

Kis Hableány 2009.06.15. 09:07:23

@azallamenvagyok: Nekem biztos hogy nem esne jól hogy főzzek neki miközben ő mással kamatyol,de nem vagyunk egyformák.Vannak nők akiket még izgat is a dolog hogy széjjelverik az arcukat vagy nap mint nap szétalázzák őket.Ha elviseli az az ő baja.
Az előzmények meg valahogy engem biztosan nem érdeeklnének.

azallamenvagyok 2009.06.15. 09:08:25

@casadera: máshoz feleségül:) azért két külön dolog már a házasságban és előtte... most még hátrálhatsz, aztán pedig, jóban-rosszban, amíg a halál... és nem amíg szerelmes levelet nem találsz:)

casadera · http://netrandik.freeblog.hu/ 2009.06.15. 09:18:45

@azallamenvagyok: persze egyértelmű...ezek után nem lesz lagzi!
De azt hiszem már házasulni sem vágyok!

Krumpliorr (törölt) 2009.06.15. 09:21:29

@casadera: Pedig a házasság fasza:)
Egy vadidegen emberre rábízod a vagyonod felét abban bízva, hogy amikor véget ér a dolog legalabb annyi marad a per után hogy egy garzont vehess valamelyik lakótelepen:)

azallamenvagyok 2009.06.15. 09:22:12

@casadera: azért ne vidd túlzásba a kiábrándulást, tudatosan kell építeni a kapcsolatot, ennyi:) 40 évre tervezni mégis más, mint csak úgy ellenni egymás mellett, hogy jajdejónekünk:)

Krumpliorr (törölt) 2009.06.15. 09:22:45

Ja és ha a válás után kiszámolod mennyit buktál, rájössz, hogy ha fogadsz benntlakásra egy bejárónőt meg hetente hívsz egy kurvát sokkal jobban jártál volna:)

casadera · http://netrandik.freeblog.hu/ 2009.06.15. 09:25:39

@azallamenvagyok: köszi de jelenleg erre nagyon nem vágyom

@Krumpliorr: hát ez az...s sosem lehetsz biztos semmiben sem

LuiKang 2009.06.15. 09:28:25

@KoborMacska: Lehet szépíteni, de lényegében erről szól, akármekkora "irodalma" is van. A véleményem ez a nyitott kapcsolatról.

LuiKang 2009.06.15. 09:31:26

@nemtom1: Pont erre gondoltam én is, nagyon szépen leírtad.

Kedves Sz, ha tényleg megoldást keresel itt, gondold át a hozzászólását!

LuiKang 2009.06.15. 09:44:43

@KoborMacska: Egyébként meg bocsánat, nem "ellened" irányul a dolog.
Csak a véleményed ellen. Főként az ellen, hogy Sz-nek dobbantania kéne.

7 év házasság után - mint a többi postíró is leírta - egy ilyen miatt nem válni kell, és besértődni, hanem megbeszélni, és VÁLTOZTATNI a közös életen. Ami persze a legnehezebb, és a áldozatot és lemondást jelenthet Sz részéről is, emiatt kétséges a kimenetele... és ahogy érzem, KoborMacska te nem bízol abban, hogy képesek lennének változtatni.

2009.06.15. 09:59:31

Én is egy olyan férj vagyok, aki félrelépett 10 év házasság után. Nálam egyértelműen a megfelelő szex hiánya volt a motiváció, nem érzelmi. Kiderült a dolog. Voltak nehéz hetek, közel álltunk a váláshoz. Később én is kaptam sms-t, amit az asszony megtalált. Na abból ismét volt perpatvar. De azóta is együtt vagyunk. Szeretjük egymást. Én nem lépek félre, ő pedig megpróbál változni a szexben.

Midvegy (törölt) 2009.06.15. 10:06:53

Ki van nyalva a segge! De 3 hete nem beszéltünk! :D

Ezt szeretem a legjobban, amikor valaki tökéletesen biztos h megad a másiknak mindent. És ezt nem az mondja aki kapja, hanem szerényen az aki adja.
Ám, ez szubjektív, lehet h te azt h csinálsz vacsorát, és elé baszod azt seggkinyalásnak érzed, de lehet h ez néhol természetes (hogy össze-vissza felválta csinál vki kaját) és nem extra!

Segítek hölgyek, nem ki kell nyalni a seggeket, egyszerűen nem szabad non-stop fejfájósnak meg fáradtnak lenni, és hagyni kell hogy megmaradjanak a viselkedésbeli szerepek. Ennyi az egész titok nyitja!

aprónyúl 2009.06.15. 10:17:54

Ismét egy befáradt valami.......ahelyett, hogy a két főszereplő megpróbálta volna időben észrevenni, hogy valami gond van, csak az oda vissza vádaskodás megy: "megérdemelted" - "én meg akkor nem főzök, mosok, költözz a ribancodhoz..blabla", és hasonló aranyoskodások. Kedves posztíró, ne feledd , mindig kettőn áll a vásár, olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibázik...vagy kiderítitek, hogy mi lehetett a baj vagy vállald fel a válást, ami nyilván lemondásokkal járhat.
Hozzáteszem, hogy a hasonló helyzetek megbeszéléséhez és közös megoldásához kellő szellemi és érzelmi intelligenciára is szükség van..mindkét részről.. És egy házasság legtöbbször nem a sírig tartó szerelemről szól..sajnos..

aprónyúl 2009.06.15. 10:26:48

ja, és még egy...egymás telefonjába, e-mailjébe belenyúlni nagyon-nagyon gusztustalan, posztíró megérdemled a csalódást és a fájdalmat.
Azt én sem értem, hogy három hete nem beszéltetek és "ki volt nyalva a hapsi segge"... ezt mégis hogy...???

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2009.06.15. 10:34:42

Beszéljétek meg és ha van esély meg kell menteni a házasságot!

azallamenvagyok 2009.06.15. 10:35:37

@aprónyúl: egy exemnek volt egy nagyon jó mondása: ha valaki belenéz a másik telefonjába/emiljébe (stb), és amit ott talál, nem tetszik neki, az az ő baja... mindkét oldalról átgondoltam, és igazat adtam neki:)

aprónyúl 2009.06.15. 10:43:48

@azallamenvagyok: és milyen igaza volt az exednek..;-))

Kytia 2009.06.15. 10:46:22

Nem értelek titeket. A pasi totál alázza a nőt. Leszarja az érzéseit. Nem a nő nem beszélget. Bár biztos ő sem, de szerintem ez a két ember már nem tud egymással normálisan kommunikálni. Nekem ez jött le.

azallamenvagyok 2009.06.15. 10:52:29

@Kytia: igen, nem tudnak kommunikálni, amire a legkevésbé jónak nevezhető megoldás az, ha azon kezdünk el szenvelegni, hogy ki tehet erről...

tucsi 2009.06.15. 10:54:35

@LuiKang: a házassági ígéretben neked a "rosszban" azt takarja hogy valaki félrekurogat?
szerintem a házasság is szövetség amiből ezálltal már ki i lépett a másik fél.
új szerződést kell kötni elvben

aprónyúl 2009.06.15. 11:01:16

@Kytia: Nem védem a pasit, az, hogy a lebukáskor csak annyit volt képes a feleségének mondani, hogy "megérdemelted" azt jelzi, hogy nullába veszi, és egy görény. Viszont nem ismerjük az előzményeket, hogy miért nem beszéltek 3 hete, illetve hogy az előtt mi történt , hogyan éltek, hogyan jutottak el idáig. Ilyen helyzet nem három hét alatt alakul ki, ha meg a hapsi görény, azt gondolom nem ennyi év alatt lett az.

tucsi 2009.06.15. 11:06:38

jó ez a takarózós duma a telefonba nem nézünk be című játék.
Már miért is kell ez?
Csak a kétarcúak védik így a "magánszférát" a társad nem egy idegen akire nem tartoznak a dolgaid
gyáva népség talál ilyen kifogást..

aprónyúl 2009.06.15. 11:07:16

pontosabban nem most hirtelen lett az -ezt akartam..;-))

LuiKang 2009.06.15. 11:11:29

@tucsi: Az élet nem fekete fehér. És mint aprónyúl is írja, kettőn áll a vásár.
Nem azt mondom, hogy a férj hibátlan és mindent úgy tett, ahogy az tőle elvárható lett volna.
De nem hiszem azt sem, hogy azzal, hogy félrelépett, felbontotta volna a szövetséget.
Nem ilyen egyszerű ez a dolog.

NOE újságban olvastam egy nagyon jó cikket, melyben a feleség leírja, hogy ő minden nap áldozatosan felkel az ágyból, elsőként szalad le reggelit csinálni a férjének, összepakol neki, "kinyalja a seggét", este is meleg vacsorával várja, és mos rá, vasal rá.
Aztán egyszer benn volt a férje munkahelyén, majd elszörnyedve nézett a tükörbe.
A férje egész nap csinosabbnál csinosabb, ápolt, jól öltözött nővel van körülvéve, akik boldogan beszélgetnek vele napközben a világ dolgairól (ebéd, kávé közben).
Otthon meg mit talál a férje? Reggel ugyan ő csinálja a reggelit, de kócosan, álmos szájszaggal, pizsamában. Este ideges, a gyereket eteti, azt sem kérdi meg a férjétől vacsora közben, hogy merre járt, mit csinált.
Vajon ha az egyik kolléganője el akarná tekerni a fejét, a férje tudna józanul gondolkodni, és dönteni ebben a szituációban?

aprónyúl 2009.06.15. 11:11:55

@tucsi: szerintem nem takarózós duma, minden kapcsolatban kell magánszféra...Én abban nem hiszek hogy "nincs titkunk egymás előtt" Úgyis van..

LuiKang 2009.06.15. 11:18:28

@tucsi: Már miért kell ez? Azért, mert emberek vagyunk, és nem szentek.

inf3rno 2009.06.15. 11:21:46

Szerintem nem kell ezt annyira komolyan venni. Ő nem áldozta fel magát, neked sem kéne. Ez a főzök rá, mosok rá, ő meg közben félrekúr dolog ez szerintem elég gáz, az a baja, hogy túlságosan ki van nyalva a segge, túl sok szabadideje van.
Mondjuk ha nem főzöl, nem mosol rá, talán kicsit észbe kap, egyébként én a helyedben magamba néznék, hogy mennyi társasági életet élek, mennyit foglalkozok én a gyerekkel, és mennyit az apja, stb...

tucsi 2009.06.15. 11:26:05

Igen emberek vagyunk hibázunk tévedünk .
De a másik félnek adjuk már meg a döntés lehetőségét hogy ilyen esetben "meg akarja-é hosszabbítani a szerződést"
A hazugság mögött csak a másik használása húzódik meg.

gpetersz 2009.06.15. 11:34:20

1. Rúgd ki.

2. Tényleg a gyerek a 3. tétel? (lakás, autó után... :P)

3. Szeretem az olyan posztokat ahol "pedig ki volt nyalva a segge" hozzáállás van.
Tehát: te hibátlan vagy. Még egy dolog: a hosszú házasság titka nem az, hogy kinyalod a seggét, sok minden más is kellene...

Krumpliorr (törölt) 2009.06.15. 11:35:33

Ha minden megcsalás után felbomlana egy házasság, akkor jelenleg mindenki facér lenne.
megcsalni rossz, ezt mindenki aláírja, de nem kell naivának lenni, sok évet leélni megcsalás nélkül , az összes kísértének nemet mondani ristkán sikerül.

Ha csak ennyi a gond ez megoldható, bár ha 2 ember 3 hete nem beszél eghymással, és ez "normális" akkor nyílván ott ezen kivül sokkal nagyobb gondok is vannak.

LuiKang 2009.06.15. 11:43:04

@tucsi: Szeretete? Ragaszkodása hozzá, és az együtt töltött évekhez, szép élethez?

aprónyúl 2009.06.15. 11:51:06

@gpetersz: Egy ilyen helyzetben nyilván az a legnehezebb, hogy belenézzen az ember a tükörbe és esetleg végiggondolja, hogy mi lehet a probléma, és esetleg ő mint megcsalt fél hol ronthatta el. Egyszerűbb és könnyebb út azt mondani, hogy "mindene megvolt , kinyaltam a seggét", és nem keresni esetleg magunkban is a hibát.

tucsi 2009.06.15. 11:52:01

@LuiKang: mármint a hazugság értelmezéseként írod?

kittkatt (törölt) 2009.06.15. 11:57:45

na ez csucs! Hol maradt a tisztelet??? 18 ev hazassag alatt SOHA eszembe nem jutott megnezni a mobiljan a hivaslistat sem, nemhogy az SMS-eket kukkoljam...Hallottal mar arrol, hogy aki kivancsi hamar megoregszik? Gondolom nem.

Amugy Kedves posztiro TE kerested magadnak a bajt, es meg Te vagy felhaborodva....Lenne egy egyszeru kerdesem, nem kell ra valaszolni: mit tettel volna ha bocsanatkeres es bunbanat helyett a parod TEGED osztott volna ki mert beleturtal a maganszferajaba? Tudod azert elolvasni mas dolgait meg ha a ferjed az illeto akkor is utalatos dolog.
Beturni a (SMS, email, stb.) dolgaiba nem egyenlo a "seggnyalassal"! Egyszeruen fogalmazva (hogy meg is ertsd) AZ mar nem a segge....tehat nem nyilvanos!

Kytia 2009.06.15. 12:01:17

@tucsi: Nagyon jól beszélsz. Szerződésszegés esetén minimum újra kell tárgyalni. Nehogy már alapvető kötelesség legyen elfogadni a hazudozást.

tucsi 2009.06.15. 12:05:47

@kittkatt: pl. nekem bármikor használhatja a gépemet a férjem , a mobilomat sem kell dugdosnom a lakásban
persze ha takargatnivalóm lenne az más tészta
miért élnek együtt ezek az emberek?
ti valami elcseszett gondolkodással húzzátok rá a tiszteletet meg a magánszférát elfogathatatlan dolgok leplezésére
olcsó játék

Krumpliorr (törölt) 2009.06.15. 12:06:13



Amúgy volt egy haverom,ő kőműves névvel mentette el a csaját, és egy hasonló smst kapott a srác, mint a posztban.
Ő annyival tudott védekezni, hogy hát összehaverkodtak amikor épült a ház:)


A posztoló férjét mentheti, hogy ha megátalkodott megcsaló lenne, így biztos nem bukna le a minimum óvintézkedés ilyen esetben egy + simkártya.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.15. 12:09:46

Látom nagyjából már az összes törzs megmondta a frankót, posztíró szokás szerint válogathat melyik vélemény szimpatikusabb ;-)

azallamenvagyok 2009.06.15. 12:11:08

@úriparaszt: sztenderd kommenteket kellene írni, és mindig csak bemásolni őket:)))

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.15. 12:29:03

@azallamenvagyok: ..összeszedni egy statikus html oldalra és belinkelni ;-)

azallamenvagyok 2009.06.15. 12:29:52

@úriparaszt: aztán maradna idő dolgozni

vagy sörözni:)

nemuccaszoc 2009.06.15. 12:35:25

Bizonyíték nincs, ha nem őszinte sose derül ki mi volt.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.06.15. 12:49:52

@azallamenvagyok: jaja, mondjuk borozni ;-)
lazán kapcsolódva a témához: az ember nem kérdez ha nem tudja elviselni a lehetséges kellemetlen választ :-) telefonban, szennyesbugyiban/gatyában nem turkál, ha mégis, megérdemli ;->

Cica7 2009.06.15. 13:13:51

Nem tudom melyik a jobb.

Élni a bizonytalanságban,hogy átver a másik vagy kiderült és tisztán látsz, de lelkileg megnyomorodtál.....

moonclown 2009.06.15. 13:21:11

@tucsi: És mond, hogy éreznéd magad ha pl a házassági évfordulódra szervezett meglepi út részleteit olvasnád el a mailjeiben?Tudnál utána őszintén örülni?És ő szerinted mit gondolna rólad...?Ez apróság de ez is magánszféra, titok.

Mellesleg ha vki meg akar csalni vkit az meg fogja nyom nélkül.Második telefon, free emailek stb.

Na most akkor?

kücsük 2009.06.15. 13:46:21

Ha megbocsájtasz neki, azt teljes szívedből tedd. Bazi nagy erő kell hozzá, hogy ne dörgöld állandóan az orra alá, hogy ne gyanakodj lépten-nyomon és ennek hangot is adj, hogy továbbra is csekkold a telefonját stb stb stb. Ha erre képtelen vagy, akkor nincs miről beszélnetek.

Mellesleg, nem látok olyat, hogy bármiféle eksön történt volna a férjed és Antal :D között, csak, hogy volt egy, vagy pár antalos szerelmes sms.

kücsük 2009.06.15. 13:47:25

Tudod mit? Dugj félre te is, aztán éljetek boldogan tovább :)

A gyereket meg hagyd ki ebből!!!!!!!!!!!!!!!

Cica7 2009.06.15. 13:53:25

kücsük,

Igen, a revans az egyik amit meglehet próbálni, míg az ember nem tudja eldönteni, hogy mit csináljon a megcsalóval.

Kytia 2009.06.15. 13:57:31

@kücsük: Én is mindig ezt javaslom. :)) Nyilvánvaló, hogy szerelmükről lemállott a rózsaszín habcsókréteg. Nem hinném, hogy valaha az ember úgy tud nézni arra, aki egyszer megcsalta, mint azelőtt. Nekem legalábbis nem sikerült.
Persze, meg lehet állapodni, hogy a gyerekek élelmezésére kötött 20 éves szerződést nem bontjuk fel továbbra sem, de a szerelem bizsergető érzésére teljes joggal tarthat igényt ezek után mindkét fél.

Kytia 2009.06.15. 13:58:35

Szépen fogalmaztam?:DDD

Cica7 2009.06.15. 14:05:33

Kytia,

Jól fogalmaztál:))
Gyerekek esetében inkább még próbál az ember megalkudni.
Bár ilyenkor az ember a saját lelkével vív óriási harcot...
Konkrétan szar ügy...

Kytia 2009.06.15. 14:19:35

@Cica7: Jaja, szar ügy. Nem mondom, hogy nekem sikerülne. Véglis olyan kapcsolatban érzi jól magát az ember, amiben igazi összetartozás van.
Áhh, nincs mese, ha fáj, akkor fáj. Nem fájhat az elkövetkező 30 évben mindig. Én inkább kirúgnám az ilyet, hátha találok olyat, amelyik nem okoz fájdalmat. Ha nem, akkor meg legalább elmondhatom a végén, hogy színes, élménydús életet éltem.:)

kücsük 2009.06.15. 14:25:03

@Kytia: Nagyon szépen fogalmaztál :)

Ismerősömnél van két gyerek, ikrek, a pasas félrekefélt, asszony rájött, együtt maradtak. Azóta a hapsi minden napja egy kínszenvedés, mert a csaj állandóan ellenőrzi, cseszegeti. Ezért mondom, vagy megbocsát és magában leküzdi az érzéseket, amiért minden tisztelet, mert nagyon nehéz lehet, vagy elengedi a párját és kész. Mindkét részről, tök mindegy, ki csalt meg kit.

Ha nem tud túllépni rajta, azt a gyerekek is megsínylik, pedig nem ők tehetnek róla. Akkor inkább külön, de talán boldogabb anyával, apával, mittomén.

Kytia 2009.06.15. 14:28:10

@kücsük: Köszi.:)
Hát, ez nagyon gáz sztori. Én ezekben azt nem értem soha, hogy tulajdonképpen akarata ellenére "tart fogva" egy pasit. Az ilyen embernek nem hiányzik, hogy azt érezze, a másik boldog, hogy vele lehet? Miért nem kötözi az ágy lábához?

kücsük 2009.06.15. 14:42:39

@Kytia: A pasi meg egy hülye, mert a gyerekekre hivatkozva tűri.
Amúgy komolyan mondom, szép asszonya van, valami nagyon hiányozhatott, ha félrelépett.
MIndegy, ez csak eszembe jutott.

Antal néven elmentve meg biztosan első a névjegyzékben :D

Cica7 2009.06.15. 14:56:57

Érdekes, talán nem akarta, hogy másé legyen a szép felesége??
Ja, inkább maradt.
Amúgy meg tényleg akinek jó nő felesége van, az egy rusnyábbal szokott férlelépni!
Ki érti ezt?

Kytia 2009.06.15. 15:10:36

Túl jó dolga volt a pasinak. Egyébként ezt már észrevettem. Ha túl jó nő vagy a pasidhoz képest, még ő fog szemétkedni. Inkább jóképű pasival kell járni.:)

LuiKang 2009.06.15. 15:28:20

@tucsi: Végülis igen. Szerintem inkább "hazudjon" a férfi arról, hogy egy másik nő felkeltette benne a vágyat, minthogy "megbeszéljék". Miről? "Jaj, drágám, képzeld ma olyan jó nővel találkoztam, és kedves volt, és figyelt rám, és hú...". :D

Cica7 2009.06.15. 15:31:12

Kytia,

A jóképű pasi meg tudja magáról, hogy jól néz ki, még a nők udvarolnak neki....
:)))

LuiKang 2009.06.15. 15:33:17

@tucsi: Ja nem. :) Bocs, a "használás"-ra értettem.

alumi 2009.06.15. 16:25:07

@Cica7:

a lényeg a "luk". a többi csak körítés.

KoborMacska 2009.06.15. 16:36:25

@LuiKang: Aha... Akkor most kepzeld magad a poszt iro helyebe, es vizualizald ezt:

Ketseget kizaroan kiderul, hogy a feleseged felrekur egy ideje, es akkor o pokhendien a pofadba vagja: Igen, felrekurtam, mert megerdemled.

Szerinted van olyan kozos problema kereses, kapcsolat javitas ami igy kezdodik?

LuiKang 2009.06.16. 09:50:06

@KoborMacska: Igen, van. Mint ahogy most is történik Sz-el.
Elsőre kiborulnék, és hülyeségeket beszélnék, ez egyértelmű. Aztán elgondolkodom a dolgon, esetleg beszélek egy barátommal, mitévő legyek, elolvasok fórumokat, megtalálom a blogot, tanácsot kérek és várok.
Aztán csak egy lehetőség marad. Megbeszélni vele. Nem azt, hogy mit csináltak az ágyban együtt, hanem azt, hogy hogyan kezdődött, és min ment keresztül, hogy és miért tudott így dönteni.
És hogy min változtassunk, hogy ne így menjen tovább.
Mert ugye, mint Sz írja, már nincs meg a nő, a férfi - még ha volt is valami - úgy döntött, vagy úgy alakult, hogy a családdal marad.
Innentől rajtam a sor, el kell tudnom fogadni, hogy a feleségem volt más férfivel, ha bocsánatot kér, meg kell tudnom bocsátani neki.
Nem mondom, hogy egyszerű. Nem mondom, hogy nem egyszerű mindezeket tudva egy "fáj a fejem" után nem kiverni a balhét ("hogy bezzeg neki nem fájt", ha érted mire gondolok). De ha sikerült feltárni az okokat, akkor utána lehet tovább élni az életet közösen.
Új közös programokkal, új élményekkel, egymást még jobban megismerve.
Ehhez persze tudni kell megbocsátani, ami a legnehezebb az egészben.

dekás dezső 2009.06.16. 12:40:33

egy szégyen vagy te kis sunyi sms búvár. a férjed meg egy balfasz, amiért nem talált magának olyan nőt, akit nem kell megcsalnia.
a gyerek miatt ne maradjatok együtt, de mekkora is a lakás, és milyen az autó pontosan?

kittkatt (törölt) 2009.06.16. 12:43:59

@tucsi: Kepzeld: az en mobilom es a ferjem mobilja is barmikor hasznalhato, nincs lekodolva, minden uzenet ott van (nincs torles!), a laptopom es az ove sincs kodolva, sot a jelszavak is nyilvanosak. Egyszeruen TISZTELET-rol van szo!

"ti valami elcseszett gondolkodással húzzátok rá a tiszteletet meg a magánszférát elfogathatatlan dolgok leplezésére
olcsó játék " - mondod....Nos ha neked EZT jelenti a tisztelet akkor nincs mit kommentalni, ez van. A szerinted olcso jatek egy parkapcsolat alapja = kolcsonos tisztelet, bizalom. Nem gondolod, hogy 18 ev azert nem kis ido? Ja es gyerek nincs, tehat nem a gyerek van kozepen es nem is a kozos vagyon. T.i. mindkettonknek kulon vagyona van, amivel barmelyikunk azt tesz amit akar es akkor amikor akarja.

VR6. 2009.06.18. 18:32:47

"gyerek"

de nem szeretem, amikor nincs neve, csak egy tárgy, amit vélt vagy valós társadalmi nyomásra el kell érni, ki kell sajtolni a kapcsolatból.

A miérten is gondolkozz el, kedves anyuka, miért ment el, és mi volt, amit a másik nő megadott, te meg nem.

KoborMacska 2009.06.18. 23:25:06

@robertj: A mierten folosleges gondolkodni, hiszen nyilvanvalo. Azert, mert a ferj alapveto kommunikaciot sem kepes gyakorolni a felesegevel, gyava ahhoz hogy megbeszelje vele mi az ami hianyzik neki vagy mit szeretne maskent. Viszont eleg onzo ahhoz, hogy a sajat igenyei kielegiteserol a kapcsolat es a felesege karara is "gondoskodjon". Hat ezert, robertj.

Normalis ferfi eloszor is szol, hogy mi kene neki, nem pedig hallgat mint szar a gazban, aztan felrekefel, aztan hazudik rola, aztan meg szandekosan megbantja a feleseget: ja, igen, tenyleg felrekurtam, mert megerdemled. WTF?!

süti beállítások módosítása